Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerni dečko

Nije mu povjerovala! Nakon prevare, Miley ostavila mladog Schwarzeneggera

miley cyrus
Foto: Instagram
1/8
19.03.2015.
u 20:09

Mladi Patrick cijelo vrijeme jako se prisno provodio sa slatkom brinetom, pa je Miley navodno odlučila da je vezu najbolje prekinuti

Miley Cyrus ostavila je Patricka Schwarzeneggera nakon što ju je prevario na odmoru u Meksiku.

Mladi Patrick cijelo vrijeme jako se prisno provodio sa slatkom brinetom, pa je Miley navodno odlučila da je vezu najbolje prekinuti. Nekoliko mjeseci trudila se impresionirati njegovu obitelj, no nije joj baš najbolje vratio. Iako se Patrick opravdavao da je djevojka cura njegova prijatelja, Miley nije povjerovala.

Nepoznati izvor za Hollywood Life otkrio je da je jednostavno shrvana te da se nije javljala Patricku na pozive ni povjerovala u objašnjenja.

>>Dečko slavne pjevačice uhvaćen u zagrljaju atraktivne djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije