Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli muškarce i žene

Nakon zgodnog Schwarzeneggera, prešla je na lijepu anđelicu VS-a

miley cyrus
Foto: Instagram
1/5
19.06.2015.
u 13:55

– Drže se za ruke i grle se te su jako dobro raspoložene kad su zajedno. Definitivno su zajedno – rekao je medijima izvor blizak paru

Mlada Miley Cyrus s Patrickom Schwarzeneggerom prekinula je u travnju, a otad se i nije previše oglašavala o svom ljubavnom životu.

No, prema novim natpisima medija, pjevačica je sada prešla na žene. Ljubi manekenku Stellu Maxwell, anđelicu Victoria's Secreta. New York Daily News piše kako je Miley sa Stellom mjesecima u vezi te su u svojim krugovima poznate da su par.–- Drže se za ruke i grle se te su jako dobro raspoložene kad su zajedno. Definitivno su zajedno – rekao je medijima izvor blizak paru.

Glasnogovornici mladih dama nisu ništa komentirali. Poznato je, ipak, da se djevojke intenzivno druže te se poznaju preko Mileyne asistentice Cheyne Thomas. Vijest i ne čudi previše ako znamo da je Miley oduvijek bila otvorena za sve vrste ljubavi, a o svojoj biseksualnosti govorila je za medije nekoliko puta. Njezini roditelji dali su joj podršku kad im je rekla kakve osjećaje gaji prema istom spolu. Stoga se čini da nema prepreke za ljubav dviju djevojaka.

>>Neki se bore, a nekima je dano: Ove zvijezde su rođene sa zlatnom žlicom u ustima

>>Lana Jurčević vratila trend izazovnog twerkanja

Komentara 2

PU
pulizg
16:13 19.06.2015.

ja ne kuzim zasto ona dobiva medijski proator kog uopce zanima ta spodoba.niti je lijepa niti dobro pjeva niti pametna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije