Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni roditelji

Milena Lasić o 30 godina starijem suprugu: 'Mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano'

Milena Lasić
Foto: Instagram
1/4
24.12.2020.
u 11:00

"Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos", rekla je Milena

Frano Lasić (66) i njegova 30 godina mlađa supruga Milena dali su sinu ime Nikolas. Milena je samo nekoliko dana prije poroda doznala da je pozitivna na koronavirus, a za Story je kazala kako se osjećala. 

– Porodila sam se nekoliko dana kasnije carskim rezom te sam sina vidjela na minutu, prije nego što su ga odveli. Bila sam smještena na COVID odjelu, a u bolnici mi se u to vrijeme nalazio otac koji je, kao i brat, bio pozitivan. Bio je to pravi emocionalni rollercoaster – rekla je Milena koja je sad dobro, baš kao i njeni otac i brat. Otkrila je i zašto su čekali tri tjedna s imenom djeteta.

Milena Lasić
1/6

– Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohtjeve, on svoje... I nitko nije želio popustiti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je ipak prva trudnoća – rekla je Milena i dodala da je Nikolas mirna beba. Supruga našeg pjevača i glumca kazala je i kako se nosi s negativnim komentarima na račun braka s tri desetljeća starijim muškarcem.

– Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos – zaključila je Milena Lasić. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

MR
mrkvax
11:20 24.12.2020.

Ok može on biti u vrhuskoj formi ali odakle mu novac...?Čovjek godinama ništa ne radi a ima jahtu i servisira ovakvu nezajažljivu rupu....?Gdje su te financijske institucije ,,,?

KU
Kultura
11:30 24.12.2020.

Fuj sa starcem za novac

GN
glas_navoda
11:24 24.12.2020.

Čuvaj ga Frano, kao da je tvoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije