Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURA U SHOWU

Milena iz 'Ljubavi na selu' nakon drame s Nevenom: 'Živci odlaze u nepovrat'

Milena Kobajashi
Foto: RTL/Screenshot
1/7
17.04.2021.
u 09:00

- Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva, a brojne reakcije, komentari i osvrti dobiveni putem društvenih mreža puni su simpatija, dragosti, oduševljenja pa i ushićenja. Po meni, Milena je brend samo takav, objasnila je Dan.

Sudionica 13. sezone showa "Ljubav na selu" Milena Kobajashi ex Karađorđević u četvrtak je dramatično stavila pa bacila veo koji je sama donijela i napustila emisiju poručivši farmeru Nevenu Landeku da on više za nju - ne postoji.
Milena je za RTL.hr otkrila kako joj je bilo na farmi te kako je bilo ljubiti Nevena. 

"Izlišno je i bespotrebno vršiti izmjenu riječi tu. Samo se ulupava vrijeme, a i sami živci odlaze u nepovrat. Treba znati djelovati, zato se stvar zove speed date, zar ne. Jako malo njih je to uvidjelo, da ne kažem baš nitko", kaže Milena, koja je i kao Ivanka Milutinović, Vita Maslačak i Željka K. Esperanza alter ego pravnice, umjetnice i performerice Dan Phillip (44). 

"Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva, a brojne reakcije, komentari i osvrti dobiveni putem društvenih mreža puni su simpatija, dragosti, oduševljenja pa i ushićenja. Po meni, Milena je brend samo takav", objasnila je Dan. 

Performerica je i u prošloj, 12. sezoni, ljubila mlađeg farmera - kada je kao Ivanka bila na farmi mladog Josipa Tratnjaka. Na pitanje bi li i Ivanka poljubila Nevenka, Dan je kratko odgovorila: "Bi. Bez razmišljanja."

Otkrila je i koja bi žena bila idealna za Nevena. "Recimo kad bi uradili metafuziju Olje Vampirelle i Milene  Domine. Taj soj žene! Ni jedan drugi", rekla je osebujna Dan. 

Podsjetimo, Neven je za Milenu na prvom dejtu rekao da bi volio imati takvu ženu jer je ona "žena zmaj".  "Ajmo se malo ispipati. Ne da mi se pričati, ja bih odmah djelovala", rekla je Milena i skinula Nevena do pasa te zaključila da je farmer dobro građen. A onda je uslijedilo nešto čemu se ni sam nije nadao.  "Možeš me dotaknuti za 'jednu grud'", rekla mu je, a Neven je prvo pao u trans, ali naposljetku i učinio što je zatražila. "Zamiješao je 'grud' baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu", zaključila je Milena.

VIDEO: Nika Turković bila je gošća Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Komentara 2

BI
bicek
10:47 17.04.2021.

ovo je zaista grozno

ST
Starotopoljanin
09:53 17.04.2021.

i vi ste isti kao ivanka "grud".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije