Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica smrti

Milena Dravić u emotivnom pismu: Moj Dragan je živio i volio časno

Milena Dravić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
10.03.2017.
u 17:36

Pismu koje je pročitano na predstavljanju monografije u čast Dragana Nikolića. Sutra se obilježava prva godišnjica smrti legendarnog glumca

Sutra je prva godišnjica smrti legendarnog glumca Dragana Nikolića i tim povodom u beogradskom "Ateljeu 212" predstavljena je monografija njemu u čast, prenosi Blic. 

Predstavljanju je trebala nazočiti i Nikolićeva supruga Milena Dravić, ali glumicu su zdravstvene tegobe spriječile da dođe. Zato je poslala emotivno pismo koje je rasplakalo mnoge. 

- Hvala svim ličnostima koje su mu posvetile dragocjene priloge. Hvala Radmili Stanković i Goranki Matić, koje su maksimalno uložile sebe da se osmisli jedna divna monografija, jedna izuzetna knjiga. Knjiga koja će, vjerujem, mnogo značiti mladima jer je i svjedočanstvo kako se naš glumački posao radi časno, kvalitetno, kako se i živi i voli kada se hoće, a kako je to Dragan i činio tijekom svoje karijere. Bolest me je onemogućila da budem sa svima vama, da vam se osobno obratim, ali upućujući vam ove iskrene riječi punim srcem dijelim s vama ovaj trenutak radosti. Voli vas vaša Milena Dravić - napisala je glumica.

Monografiju su napisali redatelji koji su surađivali s Nikolićem i svi ga opisuju kao velikog šarmera koji je uvijek bio spreman za šalu. 

>>Milena Dravić oporavlja se kod kuće i kaže da se ne osjeća dobro

>>Milena Dravić zbog narušenog zdravlja hitno je primljena u bolnicu

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije