Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunacionalne tenzije

Mile Kekin: 'Nakon ovoga će narodi regije biti još siromašniji, jadniji i bjesniji'

mile kekin
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
25.04.2020.
u 11:56

Kekin se dotaknuo i razarajućeg potresa u Zagrebu, rekavši kako smatra da će narodi regije biti još jadniji i siromašniji.

Frontmen benda Hladno pivo, Mile Kekin otkrio je što misli o odnosima između država bivše Jugoslavije, a raspričao se i o situaciji s koronavirusom u velikom intervjuu za srpski časopis NIN.

Kekin se dotaknuo i razarajućeg potresa u Zagrebu, rekavši kako smatra da će narodi regije biti još jadniji i siromašniji

"Naravno da je lijepo kad te susjedi moralno podrže i pitaju je l’ sve OK nakon ovakve katastrofe, jer je Zagreb stvarno ozbiljno stradao od potresa, a naročito povijesni centar koji najviše privlači turiste. Ipak, nisam nešto preoptimističan što se tiče smirivanja međunacionalnih tenzija. Nakon ove pandemije narodi regije će biti još siromašniji, još jadniji, bjesniji i samim tim još skloniji da za svoj položaj okrive susjede, manjine, novinare, masone. Moraju imati krivce, ali ne mogu pokazati na svoje vođe od straha. Uvijek je lakše kriviti druge nego pogledati u ogledalo i priznati da si baš ti zaokružio tu budalu da ti sudbinu kroji", kazao je.

 

Ključne riječi

Komentara 13

GA
Gajger
12:08 25.04.2020.

Tko o čemu, Mile o “regiji”, pri čemu naravno, ne misli na Mađarsku ili Italiju pa čak ni Sloveniju.

Avatar rubinet
rubinet
12:16 25.04.2020.

Dotičnik je rođen u Njemačkoj ,a školovan u Bosni. Stoga pod regijom ,vjerojatno, misli ne te dvije države.

SK
Skeptik
12:16 25.04.2020.

U Mile ni glasa, ni stasa, a bogme ni mudrosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije