Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od siječnja

Milanovićev sin ima novi posao i to kod kuma Stjepana Mesića

Ante Jakov Milanović
Foto: Facebook
1/3
10.02.2020.
u 13:59

Stariji sin izabranog predsjednika Zorana Milanovića, Ante Jakov Milanović, od siječnja ima novi posao u Zagrebu.

Ante Jakov Milanović, stariji sin novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića, od prošlog mjeseca započeo je s novim poslom u Zagrebu i to kao honorarni dopisnik Televizije Jadran, javlja Tportal.

 

Naime, tamo pokriva dnevnopolitičke događaje, a na YouTubeu su već dostupni njegovi prilozi te, među ostalim, izvještaj s međureligijske konferencije "Ljudsko bratstvo, temelj mira i sigurnosti u svijetu" u Zagrebu u kojem se novinar Milanović osvrnuo i na predstojeće unutarstranačke izbore u HDZ-u rekavši kako "većina vodećih ljudi HDZ-a pruža podršku aktualnom predsjedniku stranke".

Na samom kraju priloga ističe kako je premijer Plenković zaobišao njega i ostale novinare te nije dao izjavu za prisutne medije.

Dosad je bilo poznato kako Ante Jakov studira pravo u Groningenu u Nizozemskoj, a nakon što mu je otac postao predsjednik, svi su počeli pretraživati njegov Facebook profil pa ga je uskoro zbog izloženosti ubrzo obrisao.

Foto: Facebook/RTL

Inače, vlasnik Televizije Jadran splitski je poduzetnik Stipe Latković, kojega javnost poznaje kao kuma Stjepana Mesića. Često je prozivan zbog građevinskih pothvata kojima je devastirao uvale Vruja između Omiša i Makarske izgradivši bespravni lukobran, objekte, vodospremu i navodni "protupožarni put". Građevinska inspekcija nekoliko puta je izdala rješenje za rušenje, ali bageri nikada nisu stigli na lokaciju. Osim toga, zabranio je pristup mještanima okolnih naselja te mu je uslijed golemog pritiska javnosti Skupština Splitsko-dalmatinske županije u prosincu 2018. godine oduzela koncesiju, ali do danas nema vidljivih pomaka.

Ante Jakov rođen je u Bruxellesu, za vrijeme dok je njegov otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji pri NATO-u i EU. U Zagrebu je završio Klasičnu gimnaziju, a potom je upisao pravo na sveučilištu u nizozemskom Groningenu. 

Jakob Grubišak iz Voicea nam je otkrio detalje iz backstagea

Ključne riječi

Komentara 92

BE
Bel
16:59 10.02.2020.

Zanimljivo je kako je odmah prekinuo studij (valjda je bio odlican student?) i zaposlio se, citaj uhljebio u nasoj jadnoj HR. Da je to napravila Kolindin kcer ne mogu ni zamisliti koje bi to pljuvanje po portalima i komentarima bilo.... ali sto cete, nema jednakosti....

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
15:03 10.02.2020.

Slika prikazuje mladića u poluležećem stavu. Odmah se vidi da je vrijedan i svatko bi ga zaposlio u svojoj firmi.

CR
crocro
14:24 10.02.2020.

Počelo je a još nije niti počelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije