Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni zajedno

Milanka Opačić ne skida osmijeh s lica! Pogledajte kako je pazi novi partner

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
21.01.2019.
u 10:00

Novi odabranik političarku drži kao kap vode na dlanu.

Bivša SDP-ovka Milanka Opačić posljednjih mjeseci ne krije da je sretno zaljubljena. Njezino srce zarobio je 10 godina mlađi Nemanja Gospavić. S markantnim Beograđaninom Opačić se prvi put pojavila na humanitarnom balu Crvenog križa, potom na humanitarnoj večeri za Zakladu Ana Rukavina, a sada su zajedno snimljeni i u kazalištu.

Par je proteklog vikenda uživao na premijeri predstave Sirena i Viktorija Teatra Rugantino u Lisinskom, a nakon što je predstava završila Gospavić je pokazao svoje džentlmenske manire i svojoj nježnijoj polovici pomogao da odjene jaknu.

Foto: tomislav miletić/pixsell
Čini se da Nemanja Milanku drži kao kap vode na dlanu pa i ne čudi što je zastupnicu u posljednje vrijeme gotovo nemoguće vidjeti u javnosti bez širokog osmijeha na licu. Inače, njihova ljubav planula je još ljetos u Dubrovniku, gdje je Nemanja radio sezonski posao u turizmu, a zbog ljubavi uskoro je doselio u Zagreb gdje radi kao konobar u jednom kafiću u centru grada. 

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata. 

 

Komentara 6

KA
kajbum
11:56 21.01.2019.

Nasa djeca odlaze ona ce da siri srpsku manjinu u hr

DU
Deleted user
11:38 21.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, pao mi je kamen sa srca i laknulo mi je kao nikad. Naša Milančica niti spada dakle među one koji su zbog nečega ponosni na nešto (jadna im kukala majka) niti se prementnula u moderne elitiste nego je i dalje prava socijaldemokratkinja jerbo, eto, ljubi konobara, dakle autentičnog pripadnika radničke klase. Onaj tutlavi Bernardić Dado zvani Bero tek sada vidi kakav je moralni i ideološki kapital izgubio SDP.

BR
branimir03
12:02 21.01.2019.

pa tko je ta??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije