Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvela se prije četiri godine

Milana Vlaović ponovno ljubi!

Milana Vlaović
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
18.06.2015.
u 09:40

Otad nije poznata nijedna njezina nova veza, sve dosad. Naime, Story javlja kako je Milana posljednjih mjeseci u vezi s direktorom Borisom Kovačekom

Milana Vlaović prije četiri godine razvela se od nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim je u braku provela 18 godina.

Otad nije poznata nijedna njezina nova veza, sve dosad. Naime, Story javlja kako je Milana posljednjih mjeseci u vezi s direktorom Borisom Kovačekom. Milana i Boris znaju se već dugo, a imaju i brojne zajedničke prijatelje. Surađivali su zajedno i na nekoliko projekata pa ne čudi što je ljubav planula.

Kada nije s novim partnerom, Milana vrijeme provodi sa svoje troje djece koje ima iz braka s Goranom, ali i radi na nekim novim vlastitim projektima.

>>Cijela svita slavnih stigla na otvorenje petog izdanja Noir festivala

>>Milana Vlaović predstavlja svoj drugi roman "Bomboni od meda"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije