Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačna odluka

Milana i Goran Vlaović razvode se nakon 18 godina braka

milana vlaović
pixsell
09.08.2011.
u 13:08

Bivši nogometni reprezentativac i književnica odlučili su se rastati u prijateljskim odnosima. Trenutačno su na ljetovanju sa svoje troje djece.

Supružnici Milana i Goran Vlaović nikad u javnosti nisu dali naslutiti krizu u svom braku, no njihovoj je ljubavi nakon 18 godina zajedničkog života došao kraj. Razvod su potvrdili za časopis Story.

U nedjelju 7. kolovoza proslavili su Goranov 39. rođendan, a tjedan dana prije zajedno su se pojavili i na 17. Sarajevo Film Fes­tivalu, gdje su proslavili Mila­nin 40. rođendan – večerom, na kojoj su im se pridružili književnik Miljenko Jergović i njegova supruga Ana. U životima supružnika Vlao­vić, čini se, ništa se nije promijenilo u odnosu na prijašnje godine. Naizgled. No samo članovi njihovih obitelji i vrlo bliski prijatelji znaju da Milana i Goran ove godine ljetuju isključivo kao dobri prijatelji, ne kao supružnici i da je njihovu braku došao kraj.

Komentara 18

MA
Majur
01:16 10.08.2011.

Veceras sa miljenkom jergovicem....e moj vlaovicu,crni vlaovicu......Procurilo i do tvoje zene da si \"plesao\" sa placenim starletama po hotelskim sobama....

BO
bonsai
13:52 09.08.2011.

Zabole me !

VE
velikazmija
15:32 09.08.2011.

brak iz interesa --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije