Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na presudu

Milan Popović: 'Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
28.11.2019.
u 12:50

Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, jako sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti ići u školu u Zagrebu, gdje će i nastaviti živjeti, ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta.

Nakon što je na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj bitci za skrbništvo, nepravomoćno dosuđeno kako će maleni Aleksandar Popović (7) odsad živjeti s ocem Milanom, a ne s majkom Severinom Kojić kao do sada, zamolili smo srpskog poduzetnika za komentar:

– Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, jako sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti ići u školu u Zagrebu gdje će i nastaviti živjeti, ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte.

Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati uzeti dodatne sate da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkali pa će biti dosta gradiva koje je propustio – objasnio nam je Popović te dodao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj djeci. Naime, osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa. Zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizirao sve poslovne obaveze kako bi se što više mogao posvetiti djeci.

– Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih kazao je da im je najteže palo što su propustili djetinjstvo i odrastanje svoje djece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dijete, ne trebaju djeci dadilje i treće osobe nego roditelji – kazao je dodajući kako će maleni Aleksandar nastaviti putovati kao i dosad te da je čitao neke spinove o tome kako mališan ima neku lažnu putovnicu, ali sve je to, kaže, potpuna laž. Istina je, kaže, da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa.

Stoga jedva čeka večer kada će maleni Aleksandar biti predan njemu.

Komentara 97

Avatar Uskok
Uskok
12:58 28.11.2019.

Ovaj jugoslavenski brak je završio gore od jugoslavenskog bratstva i jedinstva. Jadno dijete...

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
13:08 28.11.2019.

E, Seve i danas s zadovoljstvom pogledam tvoj filmić. Vjerojatno i roditelji djece s kojima ti sin ide u školu. Pogledaj prvo balvan u svom oku!

MB
marko.badoo
14:12 28.11.2019.

Ako je ovo pravni presedan da je dijete predano ocu nauštrb zdrave, normalne majke onda je to poruka koju sseve mora dobrano akceptirati. Kako kaže Ćiro " sine ...dobro se zamisli " Znači da je ona sve , samo nee majka koja bi trebala skrbiti o svom sinu kako priliči. Znači rista je mogao kupiti stan u Zg , prebaciti svoj aposlovanja da bude tu sa sinom a ona kao zadnja sirotanovićka mora odrađivati šihte, koncerte , gaže itd. je pare su jače od majčinstva , onda se nemora ništa čuditi. Nije ona sirotinja da nemora stati na loptu. Po koncertu i za NG je znala odrapiti po 30 000 eur. S njenim parama moja cila bitelj bi živila do penzije , ona ne može. E pa nemoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije