Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun s novinarima

Mila Kunis obznanila Ashtonu da je među njima gotovo: 'Uzela sam djecu'

Foto: Profimedia
1/5
20.06.2019.
u 18:56

Ashton i Mila zbližili su se još davno na setu serije "Lude 70-te", gdje su glumili zaljubljeni par. Vjenčani su od 2015. godine i imaju dvoje djece.

Da tabloidi često kada su u pitanju poznate osobe znaju preuveličavati, već dobro zna i slavan glumački par, Mila Kunis i Ashton Kutcher. Zato su se na domišljat način odlučili obračunati s glasinama koje često slušaju o svom privatnom životu.

U šaljivom videu, koji su objavili na društvenim mrežama, Ashton je za upravljačem automobila, a Mila u rukama drži mobitel i čita članak jednog poznatog tabloida u kojem je saznala da je veza nje i Ashtona završila.

"Gotovo je?! Što ćemo napraviti?", upitao ju je Ashton.

"Osjećala sam se kao da me gušiš", priznala mu je dramatično.

"Ja? Bio sam nepodnošljiv, zar ne? Što se još događa?", pitao ju je zainteresirano. Par je nastavio s odigranom scenom prekida te su pokazali zašto su za svoju profesiju izabrali upravo glumačku karijeru.

"Također, uzela sam djecu", nastavila je Mila, na opće zgražanje svog supruga. Nakon što su dobro zabavili sve obožavatelje slavnog para, Mila i Ashton na kraju su se zahvalili nepoznatoj Melissi. U opisu fotografije dao je i svoje ideje za sljedeći članak.

"Možda će mi sljedeći tjedan žena biti trudna s blizancima. Po treći put. Ali, tko još broji", napisao je Ashton. Nasmijali su se i njihovi pratitelji koji su mu poručili da je to sve zbog njegovih brkova. Ashton i Mila zbližili su se još davno na setu serije "Lude 70-te", gdje su glumili zaljubljeni par. Vjenčani su od 2015. godine i imaju dvoje djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije