Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ZADATAK

Mila Jovovich: Ridala sam nakon snimanja scena seksa

milla
Pixsell
13.09.2010.
u 22:10

- Lik Lucette je vrlo težak lik, vrlo seksualan i s puno golotinje. Naročito zbog toga jer sam morala biti intimna s nekim koga sam upoznala taj dan. Teško je, osjećate se kao da ste silovani, kaže glumica.

Milli Jovovich, zvijezdi aktualnog kinohita “Resident Evil: Afterlife”, nije bilo nimalo lako snimati scene seksa u novom filmu “Stone”. Glumica otkriva da se osjećala kao da je netko siluje.

U intervjuu za Los Angeles Times Jovovich je kazala da joj je uloga supruge manipulativnog robijaša bio jedan od najvećih izazova u karijeri. Najveća potpora u tim teškim trenucima bio joj je suprug, redatelj Paul W.S. Anderson.

- Lik Lucette je vrlo težak lik, vrlo seksualan i s puno golotinje. Naročito zbog toga jer sam morala biti intimna s nekim koga sam upoznala taj dan. Teško je, osjećate se kao da ste silovani – kaže Milla te dodaje:

- Kući sam dolazila ridajući, a moj suprug morao se nositi s time.

U filmu Jovovich glumi s Robertom De Nirom i Edwardom Nortonom, a režirao ga je John Curran. To je njegov prvi film nakon drame "The Painted Veil" iz 2006. godina.

Ključne riječi

Komentara 27

OB
-obrisani-
14:15 14.09.2010.

Za tu lovu ja bi dao da me siluje!

OB
-obrisani-
18:52 14.09.2010.

agrameru,pozdrav tebi,verovatno nisi upoznat sa pomenutim osobama,njima teme i clanci nikad nista ne znace i zato sam ih i pomenuo

KR
krilnik2
22:38 13.09.2010.

A sto, doticna zna kako je biti silovan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije