Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ju odabrao

Mihaela otkrila kako liječi slomljeno srce nakon Savršenog: 'Najbolja terapija'

Foto: Instagram
1/5
20.10.2019.
u 10:52

Inače, Muhvić je Nuši ranije poslala znakovitu poruku. Iako je Mijo izabrao Nušu, nisu ostali zajedno. Mihaela je zato na svome Instagram Storyju  napisala:  "Glava visoko, a standardi još više" te označila lijepu Slovenku.

Mihaela Muhvić, jedna od finalistica showa 'Gospodin Savršeni' otkrila je kako se nosi s činjenicom da je Mijo nije odabrao.

Na Instagramu je objavila fotografiju nove frizure te uz nju napisala: "Najbolja terapija".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best therapy! 😊😊😊 #curlyhair #lovemyhairdresser✂💖

A post shared by Mihaela 👸🏼 (@mihaela_muhvic) on

 

U komentarima je dobila brojne pohvale i komplimente:   "Prelijepa", "Wooow", "Top", "Naša diva", samo su neki od pozitivnih komentara pratitelja kojih Mihaela sad ima preko 30 tisuća.

Inače, Muhvić je Nuši ranije poslala znakovitu poruku. Iako je Mijo izabrao Nušu, nisu ostali zajedno. Mihaela je zato na svome Instagram Storyju  napisala:  "Glava visoko, a standardi još više" te označila lijepu Slovenku.

 

Komentara 9

AN
ANTIkomunist55
11:56 20.10.2019.

emisija za zaglupljivanje nase omladine... emisija edukativnog karaktera kao sa sto vise osoba biti u isto vrijeme odnosno kako biti moderna fuf.ca

RZ
Rocky.Zg
11:15 20.10.2019.

Jako lijepa cura. Malo je ukočena , uštogljena jer je mlada i nije navikla na kamere. Nuša je navikla na kamere i pozornost, zato je bila opuštenija i simpatičnija.

Avatar Lana23
Lana23
14:30 20.10.2019.

Pozdrav, zanimaju vas stvarni seksualni susreti u vašem gradu? Zatim probajte ovu stranicu - http://lady4.fun Moj nadimak je Lana23, čekam vas tamo :) Plus, na mjestu su moje intimne fotografije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije