Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brexit

Mick Jagger: Britanija bi dugoročno mogla profitirati ako izađe iz EU-a

Mick Jagger
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
06.04.2016.
u 10:13

- Ako na referendumu bude više glasova za odlazak, mislim da meni osobno ne bi predstavljalo neku veliku razliku, ali bi učinci za nacionalni interes mogli biti pozitivni dugoročno- kazao je Jagger na otvaranju izložbe o Rolling Stonesima u Londonu

Mnogi se slavni Britanci javno izjašnjavaju jesu li za ostanak u Europskoj uniji ili napuštanje zajednice, pred referendum o Brexitu koji će se održati 23. lipnja, a stvar nije mogla proći ni bez Micka Jaggera koji smatra da bi Velika Britanija nakon početnih teškoća na dugi rok mogla profitirati ako napusti EU.

- Ako na referendumu bude više glasova za odlazak, mislim da meni osobno ne bi predstavljalo neku veliku razliku, ali bi učinci za nacionalni interes mogli biti pozitivni dugoročno- kazao je Jagger  na otvaranju izložbe o Rolling Stonesima u Londonu, dodavši da bi na početku moglo biti nekih turbulencija zbog napuštanja članstva, ali bi se one postupno prevladale.

Pitanje je bi li David Cameron raspisao referendum danas, kad su prema ispitivanjima izjednačeni oni koji su za ostanak i oni koji mu se protive, dodao je legendarni roker, budući da je britanski premijer u kampanji kojom želi uvjeriti svoje državljane da glasuju za ostanak u EU-u.

Protiv ostanka Ujedinjenog Kraljevstva u EU-u izjasnio se i glumac Michael Caine, te televizijska zvijezda Jeremy Clarkson. Za ostanak svoje domovine u europskom društvu najenergičnije se dosad javno založila holivudska zvijezda Emma Thomson, a za ostanak je i glumac Michael Gambon, najpoznatiji po ulozi u filmovima o Harryju Potteru.

>>Pola milijuna Kubanaca plesalo i pjevalo uz Rolling Stonese

>>Rolling Stonesi obećaju Kubancima „povijesni“ koncert

Komentara 2

PP
pp
20:52 06.04.2016.

Face su za out, štreberice i "douchebags" su za in.

Avatar __MAX__
__MAX__
21:00 06.04.2016.

Da mogla bi profitirati jer se u nju sljevao novac Ruskih Zidova koji su nemilice crpili Rusiju i izvlacili novac u Britaniju. Ako Engleska istupi iz EU- onda se Skotska odcjepljuje 100% a bez Skotske Nafte i Gasa tesko ce Britanija zadrzati standard zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije