Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASTRO ANALIZA

Michelle Obama ne štedi energiju i zato je doživjela 'burnout'

Hillary Clinton i Michelle Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.09.2020.
u 20:44

Muškarci u njezinu životu igraju vrlo važnu ulogu jer je uz njih postizala više od prosjeka i u tom “nadmetanju” zapravo je ona osobno profitirala. Njezin otac utjecao je na to da shvati važnost obrazovanja u životu žene, i to žene čije je podrijetlo samo po sebi stavljalo okvire na mogućnosti napretka.

Djevojka tamne puti odrasta u Americi s ambicijama da postane netko i nešto. Izuzetne fizičke i mentalne energije, natjecateljskog duha, ambiciozna, ozbiljna u obvezama i dužnostima, ona je oduvijek uspijevala biti zapažena. Uvijek je aktivna sudionica događanja i nikada samo promatračica.

Muškarci u njezinu životu igraju vrlo važnu ulogu jer je uz njih postizala više od prosjeka i u tom “nadmetanju” zapravo je ona osobno profitirala. Njezin otac utjecao je na to da shvati važnost obrazovanja u životu žene, i to žene čije je podrijetlo samo po sebi stavljalo okvire na mogućnosti napretka. 

Znači, bilo je iznimno važno biti bolji od najboljega ako želiš naprijed. Njezin brat bavi se sportom, u vrlo bliskom su odnosu, međusobno se podržavaju. A najpoznatiji u svijetu njezin je suprug Barack Obama, koji je postao prvi tamnoputi predsjednik SAD-a, a ona uz njega prva dama. I to ne prva dama koja se isključivo bavila pojavljivanjem na društvenim događanjima, nego dama i supruga koja je uvijek imala svoj stav, svoj integritet i koja je mogla održati savršen politički inspiracijski govor bez pomagala – iz glave, u jednom dahu. 

Njezina nježna, emocionalna strana nije bila toliko zamijećena u javnosti, ali svi koji su joj bliski znaju koliko se Michele brine za sve, koliko ljubavi i empatije ima i dijeli je, koliko ljubavi poklanja vlastitoj i tuđoj djeci. Ona je osoba na koju se može računati i na koju se može osloniti. Briga za druge, zaštitnički instinkt i diskretnost kada joj se povjere čine Michele osobom koju poštuju i kojoj vjeruju. Za nju samu te osobine mogu biti teret i uzrok zabrinutosti, a to je podloga za depresivnost kada je premorena.

Svoju energiju ne štedi i zato je doživjela “burnout”, premorenost koja je dovela do simptoma depresije koju liječi uz stručnu pomoć. 
Ali znamo da je depresija dio bića kreativnih ljudi koji stvaraju nešto za opće dobro, nešto što prelazi okvire osobnoga.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.



 
Ključne riječi

Komentara 1

AT
atlantisind
21:42 01.09.2020.

odvratna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije