Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
80 FILMOVA U 3 GODINE

Michael Madsen iz bankrota se izvlači – radom!

Hell Ride
Dimension Films
11.11.2009.
u 19:00

Kad je ostao bez novca, Madsen je bio prisiljen prihvatiti svaku ulogu koja mu je bila ponuđena. Samo je ove godine, što u kina što na video, pušteno 28 filmova u kojima glumi.

Kad se pogleda Madsenova filmografija na IMDb-u, u oči pada da se mora skrolati dolje do stotog filma na popisu da bi se došlo u prošlo stoljeće, ono u kojem je taj glumac stekao slavu kao mr. Blonde u Tarantinovu prvijencu. Samo prošle i ove godine broj Madsenovih filmova narastao je na više od fantastičnih pedeset.

Možda to nisu neke velike uloge, svakako da sve to nisu neki veliki filmovi, ali nakon što je proglasio osobni bankrot, morao se iseliti iz luksuzne palače na Floridi jer je ostao dužan 80.000 dolara najamnine, i ostao dužan prijateljima poput Piercea Brosnana i Quentina Tarantina od kojih je posuđivao na tisuće dolara (od Tarantina čak milijun), Madsen ne može birati uloge, pa za novac glumi u zbilja svakakvim filmovima. (Ljetos je u dokumentima podnesenim prilikom proglašavanja bankrota naznačio da su mu mjesečni prihodi 3392 dolara., a da je dužan četiri milijuna).

No, i B-filmovi i neovisne produkcije, svejedno kako mali i s koliko malim ulogama, ipak su zahtjevan posao, i mora se priznati da je bankrotirani glumac ostvario itekakav podvig. Honorari sigurno nisu veliki, ali dolar po dolar - i eto Madsena opet u plusu, nadamo se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije