Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilej

Mia Negovetić: Najdraži član Beatlesa mi je John Lennon

Zagreb: Koncert Mie Negovetić u punoj dvorani Vatroslava Lisinskog
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
27.05.2017.
u 16:08

Mlada i talentirana glazbenica nastupit će na koncertnom spektaklu u Lisinskom kojim će se obilježiti 50. obljetnicu izlaska albuma “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” Beatlesa

Sretan rođendan, naredniče Pepper! - naziv je koncertnog spektakla Beatles Revival Orchestra u Lisinskom, 28. svibnja 2017. kojim će Hrvatska obilježiti 50. obljetnicu izlaska najvažnijeg albuma svih vremena - “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” legendarnih Beatlesa. Riječkom Beatles Revival Bandu i orkestru Olje Dešića na pozornici Lisinskog pridružit će se brojna poznata glazbena imena među kojima i mlada i talentirana Mia Negovetić.

Ove godine navršava se 50. rođendan jednog od najvažnijih albuma rock glazbe, „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band“ Beatlesa. Sjećate li se kad ste se prvi put susreli s ovim albumom?
Nisam ga imala priliku čuti jer to nije glazba koju svakodnevno slušam, no neke pjesme Beatlesa, s raznih albuma, volim povremeno poslušati.

Izvodit ćete najpoznatije hitove grupe The Beatles. Koliko je glazba The Beatlesa utjecala na vaš glazbeni smjer  i vašu glazbu općenito?

Meni je kod Beatlesa jako zanimljivo što su u kratko vrijeme koliko su nastupali zajedno ostavili tako dubok trag te ljudi i danas, nakon toliko godina, vole njihove hitove.

Možete li navesti koja vam je najdraža pjesma od The Beatlesa?
Imagine... ta mi je predivna.

Koja je prva pjesma koju ste čuli od The Beatlesa?
Prva pjesma koju sam čula bila je - Let it be.

Koji vam je najdraži Beatles?
Definitivno mi je najdraži Beatles, John Lennon.

Jeste li već ranije izvodili pjesme Beatlesa?
Imala sam priliku otpjevati jednu njihovu pjesmu na priredbi u školi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije