Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Melita Fabečić uživala je družiti se s redateljem Ivanom Passerom

Melita Fabecic
24.06.2013.
u 09:00

Nije mi ponudio nikakvu ulogu, ali sam puno doznala o svijetu filma, maskama, glumacima, specijalnim efektima. Pet sati, koliko smo večerali, prošli su u hipu. Došao je sa suprugom i oboje su ugodni ljudi, ispričala je Melita

Nakon što je savjesno odradila sve obveze, naša Miss Universe 18-godišnja Melita Fabečić odmara se u Povljani na Pagu. Sunča se, pliva, ali pritom pazi na prehranu.

Baš voli slatkiše

Redovito odlazi u teretanu jer prije svjetskog izbora za Miss Universe, koji će se u studenom održati u Moskvi, svoje ionako savršeno tijelo želi dovesti u top formu.

– Jako volim slatko pa me iz Direkcije dobronamjerno upozore da pripazim na prehranu. Ti su mi savjeti zlata vrijedni, a odnose se i na vježbanje, držanje, hodanje... ama baš sve – kaže Melita koja se upravo vratila s putovanja po Italiji i Njemačkoj.

Nekoliko dana provela je u Rimu gdje se upoznala i s proslavljenim češkim redateljem Ivanom Passerom koji gotovo pola stoljeća živi i radi u Hollywoodu.

– Nije mi ponudio nikakvu ulogu, ali sam puno doznala o svijetu filma, maskama, transformacijama glumaca, specijalnim efektima. Pet sati, koliko smo večerali, prošli su u hipu. Došao je sa suprugom i oboje su ugodni ljudi – kaže Melita.

Potom je produžila put mondenog talijanskog ljetovališta Rimini, koji ju je oduševio. Grad je to koji živi 24 sata, a u njemu je Melita snimala reklame za Baldinini hotel smješten na samoj obali.

Prehladno za kupanje

– Predivna je plaža, 15 kilometara dugačka, pješčana, ali nisam se mogla okupati jer još je bilo hladnjikavo vrijeme. No vjerujem da ćemo se brzo vratiti – nada se Melita koju su opčinile i znamenitosti starog talijanskog grada u kojemu je živio i proslavljeni redatelj Federico Fellini.

Tjedan dana ljepotica se zadržala i u njemačkom Essenu, a tamo je, otkriva, upoznala obitelj dizajnerice Sherri Hill.

– Sve su to dragi i ugodni ljudi. Putovanja i obveze uopće mi ne padaju teško. Baš naprotiv, radujem se svakom novom poslu – veselo kaže. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije