Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva linija!

Melanie Griffith u 64. godini fotografirala se u badiću i svi se slažu da izgleda savršeno

Foto: Instagram
1/8
23.10.2020.
u 06:30

Glumica dobrim genima i vježbanju može zahvaliti na ovakvoj formi, a da zadrži mladolikost lica zatražila je pomoć estetskih kirurga.

Glumica Melanie Griffith fotografirala se u ružičastom kupaćem kostimu u svojoj kupaonici i tu fotografiju objavila je na svom Instagramu i napisala je kako modni brend čiji kupaći kostim na sebi nosi od prodaje ovog modela badića donira dio svote organizaciji za borbu protiv raka dojke. Melanie koja ima 63 godine svoje pratitelje je oduševila tako vitkom linijom u sedmom desetljeću i svi su pohvalili što na ovakav način pomaže humanitarnim organizacijama. 

Dobra genetika i vježbanje zaslužni su za fit liniju slavne glumice, a za mladoliki izgled njezinog lica zaslužne su brojne estetske operacije i tretmani botoksom koji su joj i promijenili izgled lica. Glumica je sve do prije tri godine uglavnom poricala da je ovisna o estetskim zahvatima, a onda je u intervju za magazin Porter progovorila o operacijama i priznala je kako je zbilja pretjerala sa zahvatima.

- Nisam shvatila to sve dok drugi nisu počeli govoriti: O moj Bože, što je napravila?. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sve što je njegova kolegica zeznula. - ispričala je.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar @proma-trač
@proma-trač
07:40 23.10.2020.

Vid mi je još uvijek jako dobar i ja ovdje samo vidim svršeno prošlo vrijeme.

DU
Deleted user
09:40 23.10.2020.

Za svoje godine dobro izgleda, ali godine svoje nose i ne da ih se prevariti. Neke moje kolegice slične životne dobi izgledaju vrlo slično dotičnoj Melanie iako nemaju glumački poziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije