Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica iznenadila fanove

Kakva linija u 63. godini! Nakon životnih nedaća skinula se u donje rublje i opalila selfie

Foto: Profimedia
1/6
31.10.2019.
u 09:06

Njezino izazovno izdanje oduševilo je mnogobrojne pratitelje koji se nisu mogli načuditi liniji 62-godišnje glumice.

Slavna hollywoodska glumica Melanie Griffith nemalo je iznenadila vojsku svojih obožavatelja nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira samo u donjem rublju. Glumica se pohvalila sjajnom linijom pozirajući u svojoj prostranoj garderobi odjevena samo u crni grudnjak, gaćice, dok je na nogama imala crne štikle.

Melanie je ovim potezom pružila podršku dizajnerima donjeg rublja Simone Harouche i Jamieju Mizrahiju koji, između ostalog, surađuju i s najpoznatijom reality obitelji Kardashian.

 Njezino izazovno izdanje oduševilo je mnogobrojne pratitelje koji se nisu mogli načuditi liniji 62-godišnje glumice. – Izgledaš savršeno! Koja je tajna ovog sjajnog izgleda? – pitali su se mnogi u komentarima. Inače, glumica je već ranije otkrila kako marljivo radi na svom izgledu, a svoju liniju pripisuje zdravoj prehrani i fizičkoj aktivnosti. Ova majka troje djece i bivša supruga Dona Johnsona i Antonija Banderasa obožava pilates, a nekoliko puta tjedno ide i na trčanje.

Foto: Profimedia

Iako joj na liniji zavide i dvostruko, pa čak i trostruko mlađe djevojke, mnogi ipak ovoj ikoni zamjeraju brojne estetske korekcije s kojima je pretjerala. O plastičnim operacijama svojedobno je i sama progovorila u intervjuu za magazin Porter. Priznala je kako nije primijetila da je pretjerala sa zahvatima dok joj drugi nisu skrenuli pozornost na to.

– Nisam shvatila sve dok drugi nisu počeli govoriti ''O moj Bože, što je napravila?''. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sva sra*** koja je njegova kolegica zeznula. Nadam se da sada izgledam puno normalnije – kazala je prije četiri godine glumica koja je osim o operacijama bila ovisna i o alkoholu.

Foto: Profimedia

– Normalno sam funkcionirala kao mama. Nisam bila baš toliko pijana da sam ležala na podu. Možda u nekim trenucima nisam bila prisutna, ali sam se trudila biti tu za svoju djecu – otkrila je Melanie. Problema je imala i sa zdravljem. Prije deset godina prvi put joj je dijagnosticiran rak kože. Iako je tvrdila da je izliječena, bolest se ponovno vratila 2017. godine kada je glumica primijetila tamnu mrlju na nosu koja je operacijom otklonjena.

– Zastrašujuća je stvar kada ste glumica i kada vaš posao ovisi o vašem licu – izjavila je nedugo nakon toga Griffith kojoj su tijekom svih nedaća najveća potpora bila njezina djeca. Iz braka s Antoniom Banderasom ima kćer Stellu, dok iz prvog braka ima sina Alexandera i kćer Dakotu koja je također krenula njezinim glumačkim stopama.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
09:28 31.10.2019.

ja bi htio onaj Balluci tepih, baba k'o baba!

NE
Nepokolebljiv
09:36 31.10.2019.

Bivsa glumica se ne smatra pijanom ako moze lezati na podu ako se ne mora rukama drzati za nesto stabilno!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:23 31.10.2019.

63 godine? Po slici br.6 dao bih joj 80. I ne ovisi joj posao o licu. Postoje tzv. karakterne uloge. U prošlom je stoljeću, dok je bila trijezna, možda još mogla birati uloge zavodnica, sad nek se drži uloge svekrvi,, punica i klimakteričnih baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije