Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je htjela reći?

Melania u posjet djeci migranata nosila jaknu s natpisom : Nije me briga, a vas?

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
21.06.2018.
u 21:25

Riječ je o jakni iz Zare čiji napis na leđima je u suprotnosti s motivima koje je Melania imala prilikom odlaska u centar.

Melania Trump posjetila je danas centar za djecu migranata na granici, a jaknom koju je nosila prije ulaska u zrakoplov poslala je poruku.

Prva dama Amerike nosila je jaknu iz Zare koja je na leđima imala natpis "Nije me briga, a vas?", piše Daily Mail.

 

 

Prije nego je sletjela u vojnu bazu u Maryland jaknu je skinula i zamijenila je novom bež jaknom. U svakom slučaju natpis na jakni suprotan je svemu što je ured prve dame navodio kao motivaciju za putovanje u centar za djecu migranata, na kojem je sama inzistirala, barem tako tvrdi njena glasnogovornica Stephanie Grisham.

Kaže kako je Melania inzistirala na posjetu jer je htjela vidjeti u kakvim uvjetima žive djeca, gdje su smješteni i htjela je upoznati ljude koji rade u centru. Dodala je kako prva dama ne može podnijeti razdvajanje djece od roditelja.

- Ona vjeruje da moramo biti zemlja koja slijedi sve zakone, ali i zemlja koja upravlja srcem - rekla je Grisham za CNN.  

1/9
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:05 22.06.2018.

kao da ona zna citati na engleskom.

DU
Deleted user
11:21 22.06.2018.

ajde ako ona ne zna.. ali što radi šef (ica) protikola i ostali savjetnici.. kud oni gledaju.. ( ja bi joj gledao u guzu) pa bi primjetio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije