Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni zaokret

Melania Trump na Floridu stigla u potpuno drugačijem izdanju i haljini od 23.000 kn

Foto: profimedia
1/6
21.01.2021.
u 09:50

Iako je na izlasku iz Bijele kuće nosila elegantan crni kostim, štikle brenda Louboutin te skupocjenu Hermes Birkin torbu, ovog je puta zablistala u haljini žarkih boja.

Nakon što su jučer napustili Bijelu kuću bivši predsjednik Donald Trump i prva dama  Melania Trump uputili su se na Floridu. Odmah nakon izlaska iz aviona Melanija je ponovno privukla pozornost svojom odjevnom kombinacijom.

Iako je na izlasku iz Bijele kuće nosila elegantan crni kostim, štikle brenda Louboutin čija je cijena 800 dolara (oko 5000 kn) te skupocjenu Hermes Birkin torbu od krokodilske kože čija je cijena oko 70.000 dolara, odnosno oko 430.000 kuna, ovog je puta zablistala  u haljini žarkih boja.

Foto: profimedia

Riječ je o modelu koji potpisuje modna kuća Gucci, a iako je trenutno rasprodana na internetu njezina cijena iznosi 3.700 dolara odnosno nešto više od 23.000 kn.

Haljinu je iskombinirala s elegantnim cipelama bez potpetice brenda Roger Vivier koje stoje oko 4.200 kn.

U.S. President Donald Trump, left, and U.S. First Lady Melania Trump, arrive to a farewell ceremony at Joint Base Andrews, Maryland, U.S., on Wednesday, Jan. 20, 2021. Trump departs Washington with Americans more politically divided and more likely to be out of work than when he arrived, while awaiting trial for his second impeachment - an ignominious end to one of the most turbulent presidencies in American history. Credit: Stefani Reynolds / Pool via CNP | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Stefani Reynolds - Pool via CNP/DPA/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 11

AD
adminka
10:04 21.01.2021.

i ona skup sa haljinom da je u kompletu u ponudi, bila bi prevelika cijena

MA
mare0801
19:35 21.01.2021.

Melanija, savršeno izgleda od prvog dana, u inat svim kreatorima koji su je bojkotirali i medijima koji su stalno iščitavali skrivene poruke iz njenih izraza lica. Prelijepa, tužna žena. Razvod slijedi, odradila je dogovor.

Avatar Cornelius
Cornelius
14:22 21.01.2021.

A da je Mojca držala stisnuta koljena bila bi u haljini od 120 kuna. Kaj me mama nije rodila ženskom, i ja bi rađe zarađival ležeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije