Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi TV istup

Melania otvorila dušu: 'Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu'

Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Vecernji list
11.10.2018.
u 23:06

Melania Trump u velikom intervjuu za ABC dotakla se brojnih tema, a po prvi puta otvoreno je progovorila i o suprugovim aferama.

Prva dama SAD-a Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti "čvrste dokaze".

-Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama- rekla je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi. Za istu televizijsku kuću Melania je po prvi puta progovorila o suprugovim aferama i otkrila kako su one utjecale na njihov brak.  Voditelju Tomu Llamasu otvorila je dušu, a njihov razgovor uskoro bi trebao biti objavljen. 

U intervjuu se dotakla i muškaraca koji su optuženi za neprimjereno ponašanje. Na pitanje misli li da su nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni "čvrsti dokazi".

-Zaista trebate imati čvrste dokaze (...) ne možete samo tako nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili "ti si mi to napravio' jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče", objasnila je Melania, inzistirajuću da doista stoji uz žene.

U ponedjeljak je predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za seksualne napade na brojne žene.

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

-Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima, kazala je Melania.

- Mogu reći da sam najzlostavljanija osoba na svijetu... jedna od njih... ako pogledate što ljudi govore o meni - rekla je Melania i dodala kako djecu treba educirati o socijalno-emocionalnom ponašanju kako bi se znali nositi s tim problemima kada odrastu. 

Ključne riječi

Komentara 8

BL
bla3108
01:21 12.10.2018.

pa da...evo vec je optuzili da je s onom kacigom, sesirom, sta je vec htjela simbolizirati kolonijalizam...

MM
Mario Marijan Basic
23:31 11.10.2018.

Slažem se s Melanijom u pogledu medija a i dokaza. Ide se na zabavljanje čitatelja a ne na pružanje korisnih saznanja (čast nekim novinarima). Smatram također da većina članaka o ženama zapravo podcjenjuje ženu tj. ne pomaže im u ostvarenju njihovih prava.

VE
VERNA
17:17 11.10.2018.

Ma kao da je ona uopće pogođena tim aferama ona je prepametna da se njima uopće ,bavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije