Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primjereno ili ne?

Melania se zbog ove haljine od 3500 kuna našla na meti kritika

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.08.2019.
u 21:19

Prva dama Amerike za odlazak na G7 summit odabrala je žutu Calvin Klein haljine i brzo podijelila mišljenja o ovom modnom odabiru.

Na G7 summit u francuski Biarritz američki predsjednik Donald Trump stigao je u društvu supruge Melanije koja je ubrzo postala glavna tema na internetskim stranicama posvećenima modi i ljepoti.

Povod je bila njena haljina s potpisom modne kuće Calvin Klein i čija cijena iznosi oko 3500 kuna.  Žuta midi haljina A-kroja savršeno je pristajala figuri prve dame Amerike, a upečatljive su bile i njene ružičaste potpetice s potpisom Louboutin. Ovaj outfit podijelio je mišljenja.

Jedni smatraju kako je ovo idealna boja i kroj koji pristaju Melaniji te da su roze štikle dodatno naglasile samu haljinu. Dosta je onih koji smatraju kako ovakve haljine s tako upečatljivom bojom nisu dobar odabir za suprugu jednog predsjednika pogotovo kada dolazi na događaj poput G7 summita.

Pastelne boje i nešto klasičniji krojevi više bi odgovarali njezinoj ulozi. Bez obzira na podijeljena mišljenja u modnoj kući Calvin Klein su zadovoljni reklamom koju im je napravila Melanija jer je model ove haljine već rasprodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije