Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj je blizu?

Otkriveni novi sočni detalji iz braka Donalda i Melanije Trump

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.05.2018.
u 17:55

Kada su u Bijeloj kući Donald i Melania obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima, kazao je izvor za Washington Post

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojemu veći dio dana boravi Donald Trump i istočnog krila u kojemu je najčešće supruga Melania, "kao da postoji nevidljivi zid", kazao je za Washington Post neimenovani izvor blizak paru. 

Navodno se Donald i Melania međusobno izbjegavaju čak i u slobodno vrijeme. 

"Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena", kazao je izvor za Washington Post. "Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima."

Kada su u zaljevu Mar-a-Lago Trump igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melania se uspješno drži podalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno zvijezdom Stormy Daniels i playboyevom zečicom Karen McDougal. 

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trumpove kćeri iz prvoga braka, Ivanke, koja je nešto samozatajnija u zadnje vrijeme. Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham opovrgava navode iz Washington Posta. 

"Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, obitelj većinu večeri provodi zajedno, a Melania se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine", kazala je Grisham. 

1/9

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
18:11 07.05.2018.

Zanimljivo je da ima više tema o Trumpovom braku nego o gospodarstvu Amerike i svemu dobrom što on čini za svoju zemlju (koliko god mi to ne voljeli). Pa zašto nam se rugate vi iz večernjeg? Nismo toliko površni koliko vi mislite :(

Avatar southman
southman
13:47 07.05.2018.

Dobro obaviješteni lažni izvor !

DI
Diosiario
17:36 07.05.2018.

fake-news by washington post

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije