Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Namješten osmijeh

Melania je očajna i nesretna, nije ovo željela

Melania Trump
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/3
15.02.2017.
u 19:25

Prijatelji bliski obitelji Trump kažu da Melanijin san nije bio biti prva dama, željela je modnu karijeru, a sada je ''zarobljena'' u penthouseu u New Yorku i nema dopuštenje ni sina voziti u školu

Dok Donald Trump uživa u moći i vlasti kao predsjednik Amerike, njegova supruga Melania bori se s ulogom prve dame i odgovornosti i dužnostima koje joj je ta uloga donijela, otkrili su za Us Weekly izvori bliski prvoj dami.

– Ovakav život nije bio njezin san. To je bio Donaldov san i Melania se ne zna nositi s ovom situacijom – rekao je prijatelj obitelji Trump i stilist Phillip Bloch.

Njen život nije tipičan za jednu prvu damu. Naime, dok je njen suprug u Bijeloj kući, ona je u New Yorku "zarobljena" u velebnom penthouseu.

– Godine 1996. došla je u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije namjeravala postati prva dama. Očajna je, nesretna je zbog toga u što joj se život pretvorio – kaže izvor blizak Trumpovima.

Od inauguracije Melania nije bila u Bijeloj kući i nije priredila nijedan prijam u Bijeloj kući, dok je njezina prethodnica, Michelle Obama u prvom tjednu mandata svog supruga u Bijeloj kući održala dva prijama.

Melaniji teško pada što je stalno pod nadzorom tajnih službi i što više ne smije ni sina voziti u školu već taj posao obavljaju agenti tajne službe. 

>>Tko je tko u moćnoj američkoj obitelji Trump

>>Riješen misterij zašto se Melania razljutila na Trumpovoj inauguraciji​

Ključne riječi

Komentara 30

CE
centirion
20:38 15.02.2017.

"Bolje je plakati u Mercedesu nego na klupi u parku!" Joan Colince

ST
Stipan
20:32 15.02.2017.

Nebi rekao da je nesretna .

Avatar NJONJO
NJONJO
19:59 15.02.2017.

Mlanija je lijepa i pameta, neka je dragi bog čuva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije