Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna mama

Mel C nakon devet godina veze još uvijek ne želi brak

Mel C
Pixsell
16.05.2011.
u 09:19

- Scarlet nas je povezala još više. Više od braka, ne vidim razlog zašto bi se onda trebali vjenčati. Sretni smo ovako - kazala je.

Bivša članica grupe Spice Girls Mel C priznaje da strahuje od toga da bi brak s Tomom Starrom mogao uništiti njihovu vezu. Zbog toga, iako ga ludo voli, želi odbiti Tomovu prosidbu. S njim je u vezi već devet godina i imaju dvogodišnju kćer Scarlet.

– Scarlet nas je povezala još više. Više od braka, ne vidim razlog zašto bi se onda trebali vjenčati. Sretni smo ovako – kazala je.

Iako u budućnosti ne planiraju svadbu, Mel i Tom na listu planova stavili su nove potomke koje planiraju "napraviti" uskoro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije