Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na turneji

Meghan u Africi ne nosi zaručnički prsten! Procjenjuje se da vrijedi 2 mil. kn

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.09.2019.
u 23:41

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da je Meghan prsten ostavila doma, jer nije htjela isticati svoje bogatstvo.

Vojvode od Sussexa na desetodnevnoj su turneji po Africi, a s njima je i njihov četiri i pol mjeseca star sin Archie.

No osim malog princa, fanovi su primijetili jedan neobičan detalj. naime, Meghan na ruci ne nosi zaručnički prsten za koji se procjenjuje da vrijedi oko 2 milijuna kuna. Umjesto njega nosila je samo vjenčani prsten i još jedan minimalistički koji košta oko 1.500 kuna.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da je Meghan prsten ostavila doma, jer nije htjela isticati svoje bogatstvo.

 Malenog Archieja javnost je upoznala nekoliko dana nakon njegovog rođenja, a roditelji su ga nakon toga sljedeća četiri mjeseca držali podalje od javnosti i u medijima su  objavljivane samo neke paparazzo fotografije na kojima se maleni jedva vidi.

Harry i Meghan odlučili su kako će s njima u posjet Africi ići i njihov sin koji će 6. listopada napuniti pet mjeseci. Danas je kraljevski par sa sinom posjetio nadbiskupa Desmonda Tutua u Cape Townu. Meghan je ulazeći u kuću nadbiskupa držala Archieja u naručju, a maleni je radoznalo gledao sve oko sebe.

Na svom službenom profilu na Instagramu kraljevski par je objavio i video  dolaska malog Archieja kod biskupa, a mnogu su primijetili kako Archie neodoljivo sliči na tatu Harryja kada je bio tako mali. Vrijeme će pokazati je li od tate pokupio i narav vragolana , jer Harryja je u djetinjstvu i tijekom tinejdžerskih godina bilo teško ukrotiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije