Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u vili

Meghan slavi 40. rođendan i organizira tulum, a poznato je i kakvu tortu joj je naručio suprug

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.08.2021.
u 16:30

Na ovaj tulum će biti pozvani njihovi prijatelji iz Kalifornije i to mahom Meghanini prijatelji.

Za proslavu svog 40. rođendana Meghan Markle nije ništa htjela prepustiti slučaju i zato je prema preporuci svoje prijateljice Oprah Winfrey angažirala Colina Cowieja koji je organizirao brojne proslave i vjenčanja hollywoodskih zvijezda i njegovi klijenti su bili Jennifer Aniston, Tom Cruise i Kim Kardashian. Proslavu je odlučila održati u vili od 11 milijuna dolara u kojoj živi sa suprugom, princem Harryjem i njihovom djecom, sinom Archiejem i kćeri Lilibet.

Na zabavi će biti 65 uzvanika, a princ Harry za svoju suprugu je naručio tortu ukrašenu jestivim cvijećem iz lokalne slastičarnice. Od izvora bliskih vojvotkinji od Sussexa Daily Mail je doznao kako će ovaj party biti jednostavniji i sigurno jeftiniji od zabave koju je Meghan priredila u New Yorku prije rođenja sina i tada je za to izdvojila pola milijuna dolara. Na ovaj tulum će biti pozvani njihovi prijatelji iz Kalifornije i to mahom Meghanini prijatelji, a cijela zabava će biti u skladu s epidemiološkim mjerama koje su trenutno na snazi u Kaliforniji.

 

 

Članovi kraljevske obitelji neće biti prisutni na ovoj zabavi jer su odnosi između Meghan i Harryja te kraljevske obitelji ozbiljno narušeni zbog optužbi koje je par o njima nedavno iznio gostujući u televizijskom intervju kod Oprah Winfrey. Poznavatelji odnosa u kraljevskoj obitelji britanskim medijima tvrde kako kraljevska obitelj ne može prijeći preko optužbi da su određeni članovi obitelji imali rasističke komentare o Meghan.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije