Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepo joj stoji

Meghan Markle ponovno se pojavila u haljini od 249 kuna

Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL
1/6
23.10.2019.
u 16:03

Prvi put viđena je u njoj još za vrijeme trudnoće, u siječnju ove godine. Tada ga je nosila s crvenim kaputom i odgovarajućim salonkama u crvenoj boji.

Vojvotkinja od Sussexa u posljednje vrijeme sve češće osvaja simpatije javnosti.

Tako je bilo i na događaju One Young World Summitu u svečanoj dvorani Royal Albert Hall u Londonu gdje se Meghan pojavila u ljubičastoj haljini brenda Babaton by Aritzia čija je cijena 249 kuna. Jednostavna haljina koja lepršavo pada brzo je rasprodana, što ne čudi jer ju je i vojvotkinja već drugi put obukla u javnosti.

Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL

Prvi put viđena je u njoj još za vrijeme trudnoće, u siječnju ove godine. Tada ga je nosila s crvenim kaputom i odgovarajućim salonkama u crvenoj boji. Outfit je sada ponovila s tamnoplavim cipelama i raspuštenom kosom.

Foto: Albert Nieboer/DPA/Pixsell

Summit na koji je došla podrazumijeva četverodnevni forum za mlade lidere, koji okuplja 2.000 mladih iz preko 190 zemalja svijeta, sve to u svrhu stvaranja nove generacije glumaca.

Meghan Markle bila je na rubu suza za vrijeme emotivnog intervjua s Tomom Bradbyjem tijekom njihove turneje u Africi koji je nedavno izašao u javnost. U jednom trenutku čak je i zahvalila Bradbyju koji ju je pitao kako je, rekavši: 'Nije me baš mnogo ljudi pitalo jesam li dobro'.

Vojvotkinja od Sussexa rekla je da joj je bilo jako teško, a princ Harry je potvrdio da još uvijek osjeća veliku bol zbog smrti majke i proganjaju ga sjećanja o njoj i njezinom odnosu s medijima.

Ključne riječi

Komentara 1

WI
wimnaiania
16:57 23.10.2019.

Ne moze haljina uciniti od covjeka gospodina. Gospodin ili jesi ili nisi, gospodin prepozna gospodina. Doticna je sasvim pogresna osoba na pogresnom mjestu. Nije za nju Kraljevska Palaca, nego veranje po drvecu kao i za onu nasu tikvacu. Ovako i ona mijenja haljine, a stablo joj najbolje stoji. Ovu tek ceka bijes Kraljice Elisabette. Doci u Kraljevsku obitelj koja je ispisala zlatnim slovima povijest covjecanstva, i oslobodila Europu iz ropstva, i ponasati se kao da si dosla u sumu, to moze samo netko bez kucnoga odgoja i minimalnog obrazovanja izvesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije