Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVOLJE U RAJU

Meghan navodno želi razvod od Harryja, a ovo je razlog

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
31.07.2020.
u 07:00

Nakon što se već neko vrijeme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea otkrio je kako Meghan navodno želi razvod čim druga beba dođe na svijet.

Iako su se preselili u Kanadu kako bi tamo živjeli mirnijim životom, pojedini detalji o odnosu Meghan Markle i princa Harryja ipak su "isplivali" na površinu. Nakon što se već neko vrijeme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea otkrio je kako Meghan navodno želi razvod čim druga beba dođe na svijet.

Princ Harry i Meghan Markle
1/11

Kako ne dijele isto mišljenje o drugoj bebi, par je navodno 2018. godine tijekom posjeta Australiji spavao u odvojenim sobama, kazao je izvor koji je u to vrijeme radio za princa. Danas, iz tog razloga, mnogi bliski prijatelji princa brinu misleći kako će ga žena ostaviti čim se rodi druga beba. 

Meghan i Harry nedavno su viđeni kako izlaze iz jedne klinike na Beverly Hillsu u kojoj se nalazi ordinacija Dr Sharon Winer, specijalistice za umjetnu oplodnju. Mnogima je to znak kako se par sprema na drugo dijete umjetnim putem. 

 

Ključne riječi

Komentara 21

5S
505.scrtom
11:19 31.07.2020.

žućo nedaj se

DU
Deleted user
13:59 31.07.2020.

Ahahaaaa, opet ovi feudalci. ko je vama glavni urednik, britanski ambasador.

MC
McDonaldTrump
21:00 31.07.2020.

Ha, ha, ha......... vjerovatno mu je bankovski racun pri kraju. Ona je profesionalka i cerupanje golubova joj se specialitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije