Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučila progovoriti

Meghan na rubu suza, puca pod pritiskom

Foto: Screenshot
1/9
19.10.2019.
u 14:11

Vojvotkinja od Sussexa rekla je da joj je bilo jako teško, a princ Harry je potvrdio da još uvijek osjeća veliku bol zbog smrti majke i proganjaju ga sjećanja o njoj i njezinom odnosu s medijima.

Vojvotkinja od Sussexa je napokon odlučila progovoriti o životu i majčinstvu pod povećalom javnosti.

Meghan Markle bila je na rubu suza za vrijeme emotivnog intervjua s Tomom Bradbyjem tijekom njihove turneje u Africi. U jednom trenutku čak je i zahvalila Bradbyju koji ju je pitao kako je, rekavši: 'Nije me baš mnogo ljudi pitalo jesam li dobro'.

Vojvotkinja od Sussexa rekla je da joj je bilo jako teško, a princ Harry je potvrdio da još uvijek osjeća veliku bol zbog smrti majke i proganjaju ga sjećanja o njoj i njezinom odnosu s medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLEASE LEAVE #meghanmarkle ALONE! #linkinbio for more info

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

- Biti član ove obitelji, u ovoj ulozi, u ovome poslu, svaki put kad vidim kameru, kada čujem 'klik', to me odmah odnese u prošlost i to mi je najgori podsjetnik na njezin život, a ne najbolji - rekao je Harry i nastavio: - Ali kako sam rekao, zbog moje uloge, posla i zbog pritisaka koji s njima dolaze, uvijek se prisjećam loših stvari, nažalost.

U razgovoru s njegovom suprugom, Bradby je komentirao kako je Harry očito jako zabrinut za nju i želi je zaštititi od svega što je prošla njegova majka, princeza Diana.

Meghan je rekla kako joj je navigacija medijima teška pogotovo zato što ima novorođenče, te da joj je život posebno kompliciran jer samo želi biti supruga i majka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije