Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAŠNA GLUMICA

Pogledajte seksi scene u kojima je glumila Meghan Markle

Meghan Markle
Foto: Screenshot
1/5
15.02.2018.
u 20:41

Premda je do zaruka imala i profil na Instagramu na kojem je često objavljivala fotografije iz privatnog života, Meghan je ubrzo izbrisala sve takve fotografije. No, zato su ostale brojne scene iz serija i filmova u kojima je glumila.

Otkad je objavljeno da se udaje za britanskog princa Harryja, Meghan Markle je pod povećalom javnosti. O njenom životu se zna praktički sve, a glumica se zbog udaje morala odreći i filmske karijere. Premda je do zaruka imala i profil na Instagramu na kojem je često objavljivala fotografije iz privatnog života, Meghan je ubrzo izbrisala sve takve fotografije. No, zato su ostale brojne scene iz serija i filmova u kojima je glumila.

Meghan je postala poznata po ulozi Rachel u hit seriji Face (Suits), u kojoj je često izmjenjivala nježnosti s Mikeom Rossom (Patrick Adams). U nekim scenama Meghan je potpuno gola, a zanimljivo je da su takve scene i završile na porno stranicama.

Meghan je karijeru počela sporednim ulogama u serijama, a posebno je zanimljiva bila ona u "CSI: New York" 2006. godine. Glumila je spremačicu obučenu u seksi korzet.

Dvije godine kasnije glumila je i u seriji "902010", nastavku "Beverly Hillsa". Već na početku njen lik Wendy pruža oralni seks u automobilu.

Poznato je da kraljica Elizabeta ne voli Meghan, a jedan od razloga su i ove scene. Bit će svakako zanimljivo vidjeti hoće li se kraljica pojaviti na vjenčanju svog unuka i američke glumice.

Meghan Markle
1/14

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:35 16.02.2018.

Kao što ona nema plemićke tako ni njen budući nema kraljevske krvi !? To kraljicu najviše brine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije