Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više prihoda

Meghan Markle o sebi ima visoko mišljenje i kaže: To mi je ispod časti

Foto: PA/Pixsell
1/4
05.04.2020.
u 18:30

Glumica se želi vratiti svom poslu ali brojne ponude odbija jer želi raditi samo s najboljim redateljima, ali čini se kako oni ne žele raditi s njom.

Meghan Markle i princ Harry od početka ovog mjeseca više nemaju prihode od kraljevske obitelji i sada će sami zarađivati. Američka glumica već je posudila svoj glas za jedan Disneyjev dokumentarac, ali kritika nije baš s oduševljenjem dočekala njezin povratak poslu.

Poznato je kako je princ Harry jednom prigodom uoči vjenčanja rekao kako ono što Meghan hoće to i dobije i glumica se i sada ponaša u skladu s tim. Dobila je brojne ponude za snimanja serija i filmova, ali odbila ih je jer su joj, kaže izvor blizak Meghan, sve ponude ispod časti i nazvala ih je otrcanima. 

1/17

- Njezina želja je raditi isključivo s A listom redatelja, ali nije joj jasno da oni baš i ne žele raditi s njom. Redatelji nemaju veliku želju surađivati s njom jer znaju da voli kontrolirati stvari, a na setu je ipak to njihov posao – rekao je jedan izvor za Daily Mail. Osim uloge u seriji „Suits“ Meghan Markle prije udaje za britanskog princa nije ostvarila neku značajniju ulogu i uglavnom su to bile uloge u tv filmovima i manje uloge u serijama, a sada želi ostvariti hollywoodsku karijeru i od svoje agentice je tražila da je spoji samo s najboljim redateljima.  

Ključne riječi

Komentara 5

TR
tracy
22:05 05.04.2020.

gotovo je to, nema love nema ljubavi.

AN
AnteizmalogZGa
20:20 05.04.2020.

Malo se za...igrala. Slijede veći bračni potresi...

ZE
Zeneka
22:24 05.04.2020.

ma dajte ljudi, kad oni budu u oskudici 95%nas će davno krepat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije