Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeno

Meghan Markle je na ovaj način odala počast princezi Diani gostujući kod Oprah

Foto: YouTube Screenhshot
1/8
05.03.2021.
u 23:00

Vojvotkinja je nosila nakit koji je pripadao princezi, ali nosila je i Cartier narukvicu koju joj je poklonio suprug Harry.

Vojvotkinja od Sussexa odala je počast princezi Diani tijekom intervjua koji su ona i princ Harry dali za Oprah Winfrey, a koji će CBS prikazati 7. ožujka. Diani je počast odala nakitom koji je nosila na snimanju ovog intervjua, a riječ je o Cartier narukvici iz kolekcije nakita princeze Diane čija se vrijednost procjenjuje na 153 tisuće kuna.

Osim ovom narukvicom američka glumica pažnju je privukla i haljinom s potpisom modne kući Armani čija je cijena 28.700 kuna i u kojoj se isticao njezin trudnički trbuh. Vojvotkinja od Sussexa je poznata po ljubavi prema dizajnerskim brendovima, a vjeruje se da je njezina prva trudnička garderoba koštala više od pola milijuna funti. Tijekom intervjua osim Dianine narukvice nosila je i Cartierovu narukvicu koju joj je poklonio princ Harry i čije cijena je oko 43 tisuće kuna, a oko vrata je nosila jednu od omiljenih joj ogrlica s potpisom Pippe Small kojoj je cijena 12.200 tisuća kuna.

Ukupna vrijednost nakita koji je nosila u ovom intervju iznosi 208.200 kuna. U najavnom isječku intervju koji je objavljen na YouTubeu Meghan ne govori ništa i prikazani su samo odgovori koje je Oprah dao njezin suprug, princ Harry. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

KO
konfederacija
08:33 06.03.2021.

dijana je bila trudna sa arapinom to nije smijela napravit jednoj kraljevskoj obitelj a neće ni ovaj bolje proć

DU
Deleted user
07:53 06.03.2021.

Zanima me da li je Megan imala koronu i da li nosi masku? Stalno je bez nje, a i ovaj princ kuruzni. Da li se budu cijepili, i da li se bore za delfine u oceanu? Isto tako važno mi je što misle o klimatskim promjenama, voze li auto na struju i jesu li kupili bitcoin?

Avatar Tombstone
Tombstone
03:03 06.03.2021.

pa tko je ta MM da se o njoj svakodnevno pise u vecernjaku????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije