Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan Commonwealtha

Meghan Markel prvi puta sudjelovala na službenom događaju s kraljicom

Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
1/7
12.03.2018.
u 20:21

Njezina nazočnost na vjerskoj ceremoniji u Westminsterskoj opatiji u Londonu potvrda je njene sve veće uključenosti u britansku kraljevsku obitelj prije vjenčanja za princa Harryja predviđenog za 19. svibnja

Zaručnica princa Harryja Meghan Markle, bivša američka glumica, sudjelovala je na komemoraciji organiziranoj prigodom dana Commonwealtha, što je njeno prvo sudjelovanje na nekom službenom događaju u nazočnosti kraljice Elizabete II.

Njezina nazočnost na vjerskoj ceremoniji u Westminsterskoj opatiji u Londonu potvrda je njene sve veće uključenosti u britansku kraljevsku obitelj prije vjenčanja za princa Harryja predviđenog za 19. svibnja.

Komemoraciji su nazočili i drugi članovi kraljevske obitelji, među njima i princ Charles, njegova supruga vojvotkinja Camilla, prince William i supruga Kate, vojvotkinja od Cambridgea i princ Harry.

U pisanoj poruci za tu svečanost, kraljica je veličala veze Commonwealtha, koji ujedinjuje 2,4 milijardi osoba u 53 zemlje i istaknula da je "raznolikost, a ne podjela razlog za proslavu".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije