Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac otkazao

Meghan je shrvana, proživljava pravu dramu uoči vjenčanja

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
16.05.2018.
u 11:01

Thomas Markle, koji živi u Meksiku, izjavio je da mora ići na operaciju srca u srijedu ujutro, prenosi losanđeleska internetska stranica o slavnima TMZ.com. i neće doći na vjenčanje svoje kćeri.

Otac američke glumice Meghan Markle rekao je u utorak da neće prisustvovati kćerinu vjenčanju u subotu zbog toga što mora ići na operaciju srca.

Thomas Markle, koji živi u Meksiku, izjavio je da mora ići na operaciju srca u srijedu ujutro, prenosi losanđeleska internetska stranica o slavnima TMZ.com. Markle, 73, trebao je otpratiti kćer do oltara u prisutnosti 600 uzvanica među kojima su sve visoke kraljevske ličnosti i nekoliko slavnih osoba.

Markle je planove o vjenčanju narušio kad je rekao da neće sramotiti kćer niti kraljevsku obitelj nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima. Također je rekao da je bio hospitaliziran jer je prije tjedan dana doživio srčani zastoj.

Harry, 33, unuk kraljice Elizabete i šesti u nasljednom redu za britansko prijestolje, i Meghan Markle, 36, vjenčat će se u dvorskoj kapeli u zamku Windsoru. Markle je u utorak za TZM rekao kako mrzi "pomisao da će propustiti jedan od velikih trenutaka u povijesti i što neće odvesti kćer do oltara".

No kasnije je kazao da mu je operacija predviđena za subotu ujutro. "Liječnici će mi ukloniti blokadu, popraviti štetu i staviti stent", objasnio je.

Daily Mail piše kako Thomas Markle za srčani udar kojije doživio krivi svog sina Thomasa Jr. koji ga je uzrujao pismom koje je uputio princu Harryju u kojem ga moli da odustane od vjenčanja jer Meghan nije prava osoba za njega. 

"Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju.

"Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle", dodao je.

Kensingtonska palača ograničila je pristup novinarima na vjenčanju i strogo kontrolira objavljivanje detalja o tom svečanom događaju.

1/31

Komentara 2

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
12:34 16.05.2018.

Ajde malo nemojte o tim gmazovima. Kome uz RH trebaju još i ovakve limunade?

AR
Armagedon
12:30 16.05.2018.

super joj je familija.... kome trebaju neprijatelji uz takvu obitelj...... svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije