Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži kuću u Kanadi

Meghan je imala napadaje tjeskobe i odlučila je: U Veliku Britaniju se ne vraća

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/12
13.01.2020.
u 19:37

Vojvotkinja od Sussexa nije bila sretna u Velikoj Britaniji i svoj život s Harryjem i sinom želi graditi daleko od kraljevskog dvora.

Meghan Markle ima potpunu podršku majke Dorije Ragland u želji da odstupe sa svojih kraljevskih dužnosti, a prijateljice američke glumice i  vojvotkinje od Sussexa potvrdili su za Daily Mail kako Meghan nema namjeru živjeti u Velikoj Britaniji. 

- Ona ne želi Archieja odgajati u Velikoj Britaniji niti stalno putovati tamo. Ići će u duže posjete kada to bude potrebno, ali želi živjeti u  Kanadi i već traži kuću u Torontu - izjavila je prijateljica Meghan Markle. Doria je bila jako zabrinuta za svoju kćer koja je imala napadaje tjeskobe i nije dobro spavala zbog svih napada javnosti na nju, a da joj je teško priznala je i u intervju koji je dala za ITV prošlog listopada.

Želja Meghan Markle je bila napustiti Veliku Britaniju i svoje carstvo s Harryjem i sinom izgraditi izvan kraljevskih dvora, a to je povjerila i svojim prijateljicama. 

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle žele odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti i biti financijski neovisni te živjeti na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika. Na sastanku na kojem su danas bili kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i princ Harry, kraljica je podržala Harryja, ali je i dodala kako će o svim ključnim pitanjima na ovu temu donijeti rješenje u narednim danima. 

Ključne riječi

Komentara 2

ŠT
ŠtoReći
20:56 13.01.2020.

e Harry, a predbračni ugovor i dogovor.... što si mislio

JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
20:09 13.01.2020.

Vrijeme je da stara baci u okove nezahvalnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije