Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike novosti

Meghan i Harry spremaju se za veliku promjenu, tajnu su razotkrili prijatelji

Foto: PA/Pixsell
1/4
02.09.2019.
u 10:38

Meghan i Harry već su se našli pod kritikama zbog svoje raskošne potrošnje, a sada se pojavila informacija da se par seli u Ameriku.

Edmund Fry, dugogodišnji prijatelj vojvode i vojvotkinje od Sussexa, za strane je medije otkrio gdje bi se popularni kraljevski par trebao preseliti.

Čini se kako Meghan i Harry žele nešto drukčiji život i to dalje od kraljevske obitelji. Nova lokacija trebala bi biti Malibu, omiljen kvart brojnih celebrityja kao što su glumac Leonardo DiCaprio i reality zvijezda Kim Kardashian.

Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL

– Meghan i Harry traže ovdje kuću, čuo sam da su zainteresirani za Malibu. Poznavajući Meghan i govoreći s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Meghan je djevojka rođena u Los Angelesu, odgojena je tu, prijatelji su joj ovdje i mnogo toga je povezuje s Hollywoodom. Ovdje je moguće živjeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Angeles i Kalifornija veliki su, lako se može pobjeći s obitelji na neka mjesta i isključiti se od svih ostalih – izjavio je za The Daily Express vlasnik kafića "Rose Tree Cottage" u Los Angelesu.

– Ljudi u ovom gradu cijelo vrijeme vide slavne osobe, ne žude za fotografijama i ne miješaju se u njihov život, pa bi im to bila prednost – smatra 79-godišnji Fry.

Meghan i Harry našli su se pod kritikama zbog svoje raskošne potrošnje, uključujući 2,4 milijuna funti za obnovu kuće u Windsoru. Također su kritizirani i za korištenje privatnih aviona i jahti dok drugima govore o ekološkim problemima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije