Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet diže prašinu

Meghan i Harry rastužili kraljicu: To je zlurad i nepromišljen potez

Foto: Pixsell kolaž
1/5
06.03.2020.
u 19:44

Među prvima ih je prozvao bivši kraljičin tajnik za medije Dicki Arbiter, kojeg je iznimno uzrujalo što nisu poveli malog Archieja u Veliku Britaniju.

Princ Harry i Meghan Markle vratili su se u London, a njihov povratak, očekivano, podigao je puno prašine.

Naime, prije nego što 31. ožujka službeno odstupe s dužnosti, morali su odraditi neke zaostatke, što je uključivalo i dodjelu nagrada Endeavour Fund, a Harry je također iskoristio vrijeme u Britaniji da bi napokon porazgovarao s kraljicom. Mnogi su zapazili i da Meghan izgleda sve bolje otkad je otišla (fanove je posebno oduševio i izbor uske plave haljine koju je dizajnirala Victoria Beckham) te da se puno više smije, ali neki su ipak imali primjedbe. 

Među prvima ih je prozvao bivši kraljičin tajnik za medije Dicki Arbiter, kojeg je iznimno uzrujalo što nisu poveli malog Archieja. On je rekao kako je taj njihov potez zlurad i nepromišljen. Prozvao ih je i voditelj Piers Morgan, rekavši da je "čudno" što su ga ostavili samog na brigu dadiljama. Osim toga, izvori bliski obitelji tvrde da taj potez porezne obveznike košta oko 431.000 kuna, što je namijenjeno za pokrivanje troškova dadilja i osiguranja. 

Ipak, iako su neki britanski mediji prenosili da je kraljica jako tužna jer nisu poveli sinčića, stručnjak za kraljevsku obitelj Keir Simmons šokirao je javnost tvrdnjom da Elizabeta nije previše tužna jer baš i ne voli bebe. No to definitivno nije bio zaključak sastanka princa Harryja i njegove bake koji je trajao četiri sata. Kraljica i vojvoda od Sussexa našli su se na ručku da bi raspravili situaciju nakon što je njezin unuk obavio jednu od svojih završnih dužnosti kao član obitelji. Iako mnogi članovi obitelji žele da se Harry vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Meghan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Archieju. Jedan od "insajdera" kazao je da je kraljica razgovor započela rekavši Harryju da ga svi jako vole i da žele da se vrati. 

1/17

- Ovo je prvi put da je kraljica imala vremena nasamo razgovarati s Harryjem i doznati koji su mu stvarni planovi. Atmosfera je bila opuštena i svi su mogli reći što žele - kazao je izvor za britanske medije i naglasio da je kraljica i dalje jako uzrujana zbog njihova odlaska, ali prihvaća da su čvrsto odlučili živjeti u Americi. 

- No nije propustila objasniti Harryju da će ovakva situacija funkcionirati isključivo ako supružnici ne budu iskorištavali svoj kraljevski status kako bi zaradili i zato im nije dopustila da se koriste riječi "royal" kada su osnivali zakladu - tvrdi izvor. No čini se da Meghan neće imati nikakvih financijskih problema jer joj poslovne ponude pristižu sa svih strana. Dogovarala je snimanje za Disney, a sada joj nude da se vrati u seriju "Suits". Iako je megapopularna serija završila, njemačka kompanija Biotulin ponudila joj je pet milijuna dolara, točnije 33 milijuna kuna da bi reprizirala svoju ulogu Rachel Zane. Ipak, redatelj Aaron Korsh odlučio je da bivšoj glumici neće predložiti da se vrati u seriju, iz poštovanja prema njezinu novom životu.

Zanimljivo je također da će se Harry i Meghan ponovno susresti s vojvodama od Cambridgea. Naime, mnogi su vjerovali da je upravo svađa između prinčeva kumovala njihovu preseljenju na sjever Amerike. 

- William i ja krenuli smo drugim putevima... Braća imaju dobre i loše dane, uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga, ali jednostavno se više ne viđamo, nemamo vremena, prezaposleni smo - kazao je Harry u jednom intervjuu za vrijeme turneje Afrikom i tako odgovorio na glasine o tome da je njihov odnos narušen. Iako su vojvode kasnije tvrdili da su njegove riječi snimljene na videu izvučene iz konteksta, William i princ Charles osuđuju medijske istupe mladog bračnog para, a nitko u Buckinghamskoj palači nije ih podržao kada su odučili tužiti britanske tabloide. Kroničar kraljevske obitelji Richard Palmer čak tvrdi da se svi srame te odluke. Prve naznake velikog razdora u kraljevskoj obitelji počele su kada su vojvode objavili da više neće raditi zajedno na humanitarnim projektima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije