Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE

Meghan i Harry priopćenjem neugodno iznenadili britanske tabloide

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
20.04.2020.
u 09:40

Meghan i Harry u priopćenju su napisali kako "ne žele biti valuta ekonomije clickbaita i iskrivljenih informacija", a tabloide su optužili za "iskrivljena i lažna izvještavanja". Ovaj potez očigledna je poruka britanskoj javnosti da ne vjeruje onome što o paru pišu britanski tabloidi.

Princ Harry i Meghan Markle sinoć su poslali priopćenje uredništvima četiriju britanskih tabloida u kojima su ih obavijestili kako više neće davati izjave za njih. Riječ je o Daily Mailu, Daily Mirroru, The Sunu i Daily Expressu, piše Guardian. Par je dodao da će s njima odsad komunicirati samo preko odvjetnika.

Meghan i Harry u priopćenju su napisali kako "ne žele biti valuta ekonomije clickbaita i iskrivljenih informacija", a tabloide su optužili za "iskrivljena i lažna izvještavanja". Ovaj potez očigledna je poruka britanskoj javnosti da ne vjeruje onome što o paru pišu britanski tabloidi. 

Princ Harry i Meghan Markle
1/7

Inače, Meghan je tužila Mail on Sunday zbog toga što su objavili sadržaj pisma koje je poslala svojem otuđenom ocu. Prvo saslušanje održat će se u petak virtualnim putem. 

Meghan Markle danas će se prvi put pojaviti na malim ekranima nakon što su Harry i ona odselili u Kanadu. Točnije, bit će to na ABC-ovom "Good Morning America" u kojem će Meghan biti posebna gošća, a tamo će govoriti i o projektu na kojem je radila odmah nakon odlaska iz palače – Disneyjevu dokumentarnom filmu "Elephant", u kojem je bila naratorica.

Šuška se kako im je ponuđena basnoslovna svota za intervju bez odbijenih pitanja, a iznos je o kojem je riječ ni više ni manje nego milijun dolara, piše Page Six. U usporedbi s istim potezom prinčeve majke Diane kada je razgovarala s BBC-jevim Martinom Bashirom u studenome 1995., ovaj par na dobrom je putu da zaradi lovu do krova na račun svoje pojave. U siječnju su već počele kolati informacije o tome kako će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Oprah Winfrey, a onda se počelo pričati i o Ellen DeGeneres, s kojom je Meghan privatno dobra i podržala je mnoge njezine akcije i medijske istupe.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima


 

Komentara 7

PL
Playmaker
10:45 20.04.2020.

dosadno več ovih !!! Šta nas briga za tuđi život !!! koga nikoga ne zanima

DU
Deleted user
12:09 20.04.2020.

Ahahaaa, opet ovi, pa zar nije jucer bilo. Ko je vama glavni urednik, britanski ambasador.

Avatar film
film
13:01 20.04.2020.

ne spavam noćima,danima zbog toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije