Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIKA NA PLAŽI

Megan Fox i Brian Austin Green se zaručili – drugi put

megan fox
Pixsell
16.06.2010.
u 20:34

Ovo je drugi put da je glumački par najavio vjenčanje jer su već bili zaručeni 2008. nakon dvije godine veze.

Zvijezda tinejdžerske serije “Beverly Hills” Brian Austin Green uskoro će stati pred oltar s jednom od najljepših žena svijeta Megan Fox. Glumac je svoju dragu zaprosio na plaži luksuznog hotela Four Seasons Hualalai na Havajima.

Vijest da su se seksi Megan i Brian zaručili potvrdio je i glasnogovornik 24-godišnje glumice, zvijezde filma “Transformeri”. Ovo je drugi put da je glumački par najavio vjenčanje jer su već bili zaručeni 2008. nakon dvije godine veze.

U veljači 2009. prekinuli su zaruke i nakratko zahladili odnose, no nakon nekog vremena shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga. Brian je svoju 12 godina mlađu djevojku ponovno zaprosio prošli mjesec uz romantičan zalazak sunca i šum valova na Havajima, a ona je, naravno, rekla da.

No, sreću im je pokvario navodni gubitak dijamantnog prstena koji se zagubio negdje na plaži.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije