Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najseksepilnija zločesta djevojka

Megan Fox: Dečku sam prijetila da ću ga ubiti

megan fox
AFP
17.09.2009.
u 09:59

Imam groznu narav. Brianu sam jednom rekla: "Moraš prestati pričati sa mnom jer ću te ubiti. Izbost ću te, molim te otiđi, ispričala je Megan.

Vatrena ljepotica Megan Fox priznala je da je prijetila dečku Brianu Austinu Greenu da će ga ubiti. Nekadašnjoj zvijezdi "Beverly Hillsa" Megan je u žestokoj svađi rekla da će ga izbosti nožem. U još jednom od kontroverznih intervjua kojima privlači pozornost javnosti izjavila je i da se u prošlosti samoozljeđivala rezanjem.

- Imam groznu narav. Brianu sam jednom rekla: 'Moraš prestati pričati sa mnom jer ću te ubiti. Izbost ću te, molim te otiđi' - ispričala je Megan u časopisu Rolling Stone koji je naziva najseksepilnijom zločestom djevojkom u Americi.

Ova suverena vladarica svih svjetskih izbora najljepših, najpoželjnijih, najseksi žena kaže da zbog nagle naravi ne želi imati pištolj kako ga u napadu bijesa ne bi potegnula na Briana.
- Ne bih pucala da ubijem, ali bih ga sigurno ustrijelila u nogu - kazala je.

Megan je također priznala da je, usprkos sklonosti nasilju i hirovitosti, zapravo ranjiva i nesigurna.
- Mislim da ništa ne zaslužujem, imam osjećaj da me stalno ismijavaju. Prezirem samu sebe - iskrena je bila tamnokosa ljepotica.

Ključne riječi

Komentara 2

EL
eli
12:01 18.09.2009.

Jel ovo scenarij za novu Angelinu Jolie? Ajoj, i original je već dosadan, passe.... Seksi su pozitivni, optimistični, jaki ljudi, ovo je totalno out.

FI
fiume26
11:19 17.09.2009.

Što li neće sve bubnuti, samo da dođe u novine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije