Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Među poginulima u avionskoj nesreći je navodno i top manekenka, obitelj se još nije oglasila

Foto: Instagram
1/4
22.05.2020.
u 21:15

Mnogi su na društvenim mrežama pisali da je ova top pakistanska manekenka u zrakoplovu čim se vijest o padu avion proširila. Popis putnika je potvrdio da je Abid stvarno bila u avionu.

Među putnicima aviona Pakistan International Airlinesa sa 107 putnika koji se srušio u Karachiju tijekom leta iz Lahorea bila je i manekenka Zara Abid. 

Mnogi su na društvenim mrežama pisali da je ova top pakistanska manekenka u zrakoplovu čim se vijest o padu avion proširila. Popis putnika je potvrdio da je Abid stvarno bila u avionu.

Neki iz idustrije zabave tvrde da je manekenlka preživjela, no tamošnji mediji prenose kako ministarstvo zdravstva ima drugačiju priču. 

"Na popisu preživjelih nalaze se tri osobe Prvi je direktor banke Punjab, drugi je muškarac po imenu Zubair koji se nalazi na liječenju u civilnoj bolnici Karachi, a treća je žena po imenu Tahira koja je trenutno hospitalizirana u CMH-u." kazala je glasnogovornica ministarstva Meeran Yousuf za medije.

Obitelj manekenke nije se oglasila, a na društvenim mrežama se mnogi od nje opraštaju, još uvijek se nadajući da će se Zara pojaviti na popisu preživjelih.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije