Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šoku je

Matiju Vuicu policija je jutros u šest izvukla iz kreveta i odvela u Petrinjsku

Matija Vuica
Foto: Foto Pixsell, Juraj Zigman
1/4
19.03.2019.
u 08:42

Dizajnericu su jutros rano probudili policajci i odvedi u Petrinjsku, a razlog zbog kojeg su je na ovakav način odveli jest to što se nije odazvala pozivu na svjedočenje.

Veliki šok jutros je doživjela modna dizajnerica Matija Vuica kada su joj u šest ujutro na vrata pozvonili policajci i bez rasprave je izvukli iz kreveta te odveli u postaju u Petrinjsku. 

O tome je Matija napisala objavu na Facebooku, a nama je potvrdila ovu informaciju dok čeka da je u 9.30 sati odvedu na sud. Tijek jutrošnjih događaja i razlog zbog kojeg se sve ovo dogodilo, opisala je na Facebooku.

"Jutros u 6 h pozvonila je i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obuci i s njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na svjedočenje tj. poziv mi  nije (kako piše) bio više puta uručen. 
U prvi mah  u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila", piše Matija i nastavlja:

 

 

"Naime prije 2 god vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksista sporječkao s jednim od radnika te zaradio preda mnom šamarčinu. Nema veze što sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživila šok i jedva izašla iz taksija....nešto kasnije  došao mi je poziv za svjedočenje na kojem sam se pojavila ali nije optuženik (taj radnik) te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zagreb, šta ima veze, imam ja vremena... ostali pozivu, kao što piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila... i da skratim,  sjedim u Petrinjskoj u policiji , takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac, i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30... dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve što imam jutros dogovoreno neću napraviti,  jer ovo je daleko važnije od državne važnosti."

 

Ključne riječi

Komentara 181

UM
Umjereni
08:54 19.03.2019.

Bravo za policiju. Pa nisi ti bogom dana. Zbog takvih likova se sudski procesi vuku godinama jer se netko ne pojavi i onda propadne cijeli termin, a postupak se odugovlači u nedogled.

IM
Immanuell
09:04 19.03.2019.

Zlato, piše ti na pozivu da ako se ne odazoveš, slijedi privođenje. Policija je samo postupila po pravilu.

Avatar comandante
comandante
08:52 19.03.2019.

"te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zagreb", hahahah..još jedna prezaposlena, nema vremena za ništa.. eh taj surovi kapitalizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije