Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno opisala

Marijana Mikulić o ljetovanju s djecom: 'Treći dan su dvojica sinova dobila crijevnu virozu, a onda i suprug'

Foto: Instagram
1/12
15.08.2022.
u 11:25

Marijana često na društvenim mrežama dijeli detalje o svom privatnom životu, a mnogi su se u komentarima složili da je točno pogodila kako izgleda godišnji odmor s klincima.

Glumica Marijana Mikulić (40) pratitelje je nasmijala videom o ljetovanju s djecom. Marijana često na društvenim mrežama dijeli detalje o svom privatnom životu, a mnogi su se u komentarima složili da je točno pogodila kako izgleda godišnji odmor s klincima. 

 "A odmor, to jest more s djecom, kakav odmor, nije to odmora vidjelo. Al eto, hajde, more s djecom. Dan prvi dva i pol sata na granici, ukupno osam sati vožnje. Dan drugi uživancija punim, samo par fotki, da imam za objavu. Dan treći dvoje djece složila crijevna viroza koja je krenula povraćanjem jednog usred večere u restoranu. Dan četvrti jedan se oporavio drugi malaksao. Dan peti drugi kao nov, onaj prvi opet malaksao, pao je i muž. A kad muževi padnu znate kako je, ni prirodan porod bez epiduralne nije ništa kako je njima tužnicima. Dan šesti kupi prnje - dosta mi je odmora!!"  napisala je uz video. Video je skupio gotovo 100 lajkova, a još uvijek se nižu komentari pratitelja. 

 

"Toliko me nasmiješ svaki put sa svojim objavama, hvala ti na tome", "Isto tako skroz sam se pronašla u tvojoj objavi, odmor s djecom to odmora nije vidjelo", "Ovo mi je dobro poznato. Odemo u hotel tri dana s djecom, vratimo se doma na odmor. Uvijek je nekom nešto na putu" pisali su joj. 

Marijana je s pratiteljima nedavno podijelila sretnu vijest kako su ona i suprug postali vlasnici kuće. Glumica je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili. 

- Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je Mikulić pored fotografija.  Mikulić je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.

- Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled. Zatim je objavila posljednju fotografiju iz praznog stana.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 13

PS
Petar.Stijena
12:16 15.08.2022.

Zašto? Tko je ova žena i zašto joj dajete medijski prostor? Da ste napisali članak o tratinčicama bilo bi korisnije od ovog

Avatar Moodleen
Moodleen
11:35 15.08.2022.

A da probate barem jedan dan u tjednu civilizaciju odmoriti od ovakvih ...?

JA
jamesd
14:23 15.08.2022.

Volim čitati ovakve objave..i od Sonje Kovač, Elle, Danijele...VRH !!! Pa se slikaš 200 puta, pa od tih 200 slika odabereš onu koja je najbolja, pa ju još photosholiraš....VRH !!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije