Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaha i samozatajna

Matija Vuica shrvana je zbog smrti kolegice: Zatečena sam i tužna, bila je kraljica scene

Zagreb: Matija Vuica prošetala centrom grada
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
21.12.2021.
u 12:08

Pjevačica i dizajnerica prisjetila se sretnih trenutaka i anegdota koje je proživjela s Kasandrom

Vijest o smrti pjevačice Kasandre potresla je glazbenu scenu, a glazbenici koji su s njom bili dio dance-scene u Hrvatskoj prisjećaju se svoje voljene kolegice i mnogih divnih uspomena koje su stvorili s njom u tom periodu kada je ovaj glazbeni žanr bio popularan. Pjevačica i modna dizajnerica Matija Vuica prisjetila se Kasandre i trenutaka koje su provele zajedno.

"Ako je netko bio ikona 90-ih u pravom smislu te riječi, onda je to jedna i jedina Kasandra, divna, plaha, samozatajna, a apsolutna kraljica scene. Nije oko nje bilo nikakvih priča ni skandala, scena je bila njezin život. I baš sam je voljela i baš sam zatečena i tužna. Svi smo bili dio jedne velike dance-scene koju je vodio naš Miha. Ali ONA – Kasandra je bila uistinu posebna, svojom pojavom, glasom i divnom dušom. Meni zasigurno jedna od najdražih osoba koje sam poznavala. Moja divna Kasandra koju sam s Jurom, među rijetkima, posjetila u njenu domu, jer je svoju privatnost držala zaključanu. Draga moja, hvala ti na tome", napisala je Vuica. U nastavku objave koju je napisala na Facebooku prisjetila se i nekih situacija koje su zajedno proživjele.

"Sjećam se i sjećat ću se svih divnih trenutaka kad nismo imali vode u hotelu u Bosni, pa su nam je u bocama donosili, a ti si ispružila ruku kroz odškrinuta vrata jer nikad nisi dopustila da te bilo tko vidi nesređenu. Sjećat ću se duhovitih anegdota u kojima si pobrkala gradove u kojima nastupaš jer si toliko gaža imala da više nisi znala gdje si. Sjećat ću se koliko ti je teško bilo skinuti periku i pokazati mi svoju divnu plavu kovrčavu kosu. Ali želim se s tobom oprostiti s osmijehom, jer radosnu te pamtim. I zato, kad budeš pjevala u raju, započni s onim uvodom kojemu se i danas smijemo: DOBRA VEČER MALINSKA, PARDON, MAKARSKA", prisjetila se Matija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije