Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Mateo Kovačić objavio dosad neviđene fotografije s krštenja sina Ivana

Foto: Instagram screenshot
1/8
03.08.2021.
u 17:33

Krštenje je bilo prije tri tjedna, a Mateo je danas otkrio da je bilo u Zadru. - Proslava Ivanova krštenja s našom obitelji i prijateljima - napisao je Mateo pokraj fotografija na kojima su i njegov suigrač iz reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

Nogometzaš londonskog Chelseaja i hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić (27) na instagramu je objavio dosad neviđene fotografije s krštenja svog sina Ivana, kojeg je dobio u braku sa suprugom Izabel (28). Krštenje je bilo prije tri tjedna, a Mateo je danas otkrio da je bilo u Zadru.

- Proslava Ivanova krštenja s našom obitelji i prijateljima - napisao je Mateo pokraj fotografija na kojima su i njegov suigrač iz reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

 

Izabel Kovačić na dan krštenja na Instagramu je objavila fotografije na kojima se moglo vidjeti da je proslava bila uz more te da im je svirao saksofonist. Izabel je također podijelila snimku na kojoj se vidi raskošno uređen prostor, a prevladavale su neutralne boje kao i prozirna ploča s Ivanovim imenom i datumom krštenja koja je ukrašena cvijećem.

Luka Modrić također je podijelio snimku s malim Ivanom, te napisao kako je on "ponosni kumašin".Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a u listopadu prošle godine postali su roditelji sina.

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 2

GL
Glavica
19:35 03.08.2021.

sto je lipa ova slika Cestitam dobili su lipog sina

BI
BivšiIndexaš5
18:09 03.08.2021.

Ovaj Mateo meni izgleda malo mutavo. Imao sam takvog u školi, mutav i uvijek nadrkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije