Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Preselili' se na Jadran

Mateo Kovačić i atraktivna glumica serije CSI Miami u provodu na Hvaru

Hvar Eva LaRue
Carpe Diem
24.06.2017.
u 11:41

Brojne svjetske i domaće zvijezde sve više možemo vidjeti u brojnim noćnim klubovima diljem naše obale

Glumci, pjevači, nogometaši, što strani, što domaći, noćni provod 'preselili' su na Jadran. Možemo ih vidjeti u brojnim noćnim klubovima diljem naše obale. 

Tako se nogometaš Reala Mateo Kovačić dobro zabavio s prijateljima u klubu Carpe Diem na Hvaru. Osim njega, na Hvaru se dobro zabavlja i glumica Eva LaRue, detektivka iz krim serije CSI Miami. U društvu prijatelja također je uživala u klubu.

Foto: Vecernji list

Hvar Eva LaRue
1/25

 

 

Komentara 8

MV
Mijat vrdoljak
12:42 24.06.2017.

Koji naslov iz kojeg se da pogrešno isčitati nešto zlo kod Matea tek oženjenog a u stvari nije se ni vidio sa slavnom glumicom. Sve da bi se VL bolje prodavao.

DO
dopizdilomi
12:59 24.06.2017.

Ma jel ono tzv. voditeljica, frfljavica sa ukočeno-umjetnim osmjehom i metlom u....?

DS
ds
15:01 24.06.2017.

Vl u samo dragi Bog može pomoći uz ovakve šund članke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije